Bungalow met twee badkamers dichtbij strand

Vakantiehuis
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 16:00 uur en 17:00 uur
Uitchecken
Voor 09:00 uur

U kunt de boeking onder voorwaarden op elk moment voor de aankomstdatum annuleren. Bekijk de annuleringsvoorwaarden van deze aanbieder hieronder bij de Algemene Voorwaarden.

De aanbetaling bedraagt minimaal 30 % van de reissom, en de volledige premie van de eventuele reis- of annuleringsverzekering. De aanbetaling is onmiddellijk verschuldigd na ontvangst van de boekingsbevestiging. De boeking is pas definitief nadat de aanbetaling door Belvilla is ontvangen. De betaling van het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek door Belvilla te zijn ontvangen. Bij boekingen die korter dan 6 weken voor vertrek worden gemaakt, dient de gehele reissom direct te worden betaald. Betaling per bankoverschrijving wordt in dit geval niet meer geaccepteerd.

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 22 jaar zijn niet toegestaan. Tevens wordt bij groepen anders dan samen reizende personen in gezinsverband een extra borg van 50 p.p. verlangd. In het voor- en na seizoen zijn niet alle parkfaciliteiten te allen tijde geopend. U kunt een kinderbed+kinderstoel huren voor 7.95 per verblijf. Indien een langer als een week verblijft, worden deze kosten dubbel berekend. Graag willen wij u erop attenderen dat een kinderbedje niet past in de slaapkamers. Wanneer u deze meebrengt, kunt u deze plaatsen in de woonkamer. Het is voor bedrijven niet toegestaan om boekingen te maken voor werknemers die met een ander doel dan recreatie op het park verblijven. Graag willen wij je er op attenderen dat in de periode 08-11-2021 tot 1 april 2022 en 7 november 2022 tot 9 januari 2023 de Koos Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn. In de periode tot 26 maart 2021 en 8 november 2021 tot 1april 2022 is de Koos Kids Club gesloten en is er geen recreatieprogramma. In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad gesloten vanaf maandag 22 november tot en met vrijdag 26 november. Op vakantiepark Zeebad wordt van 20 december 2021 t/m 7 maart 2022 hard gewerkt aan het centrumgebouw, waardoor de binnenfaciliteiten niet geopend zijn. Wel kunt u tijdens uw verblijf gebruikmaken van de faciliteiten op Noordzee Résidence Cadzand-Bad en Beach Resort Nieuwvliet-Bad. We doen er alles aan eventuele overlast tot een minimum te beperken. U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden Huisdieren zijn altijd op aanvraag en met verplichte eindschoonmaak

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]