Bungalow op Beach Resort Nieuwvliet-Bad 500 m. van het strand

Vakantiehuis op vakantiepark
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 16:00 uur en 17:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

U kunt de boeking onder voorwaarden op elk moment voor de aankomstdatum annuleren. Bekijk de annuleringsvoorwaarden van deze aanbieder hieronder bij de Algemene Voorwaarden.

De aanbetaling bedraagt minimaal 30 % van de reissom, en de volledige premie van de eventuele reis- of annuleringsverzekering. De aanbetaling is onmiddellijk verschuldigd na ontvangst van de boekingsbevestiging. De boeking is pas definitief nadat de aanbetaling door Belvilla is ontvangen. De betaling van het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek door Belvilla te zijn ontvangen. Bij boekingen die korter dan 6 weken voor vertrek worden gemaakt, dient de gehele reissom direct te worden betaald. Betaling per bankoverschrijving wordt in dit geval niet meer geaccepteerd.

Bijzonderheden • Beach Resort Nieuwvliet Bad is nog in aanbouw. Om die reden zijn er nog geen centrumfaciliteiten. Het centrumgebouw zal medio zomer 2020 klaar zijn. Tot die er zijn doen wij er alles aan om u toch van alle gemakken te voorzien. Er is een broodjesservice en kunt u gebruikmaken van de faciliteiten en de sport- en animatie activiteiten van Noordzee Résidence Cadzand-Bad (circa 3,5 km rijden) en alle faciliteiten van Zeebad (op circa 9 km rijden). • In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad op Beach Resort Nieuwvliet-Bad gesloten vanaf maandag 12 december tot en met vrijdag 16 december. • De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven • U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen • Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan • Maximaal 2 huisdieren zijn toegestaan. Hier kunnen kosten aan verbonden zijn. Huisdieren dienen tijdens het boekingsproces te worden aangegeven i.v.m. beperkte beschikbaarheid. • Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden • Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend. • Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren. • Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Zijn huisdieren toegestaan?
    Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan en pas na bevestiging vanuit Roompot definitief.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]