Camping Het Hoge Licht

Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 18:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

Wij hanteren de HISWA RECRON voorwaarden voor alle reserveringen. De annuleringskosten volgens de HISWA RECRON voorwaarden: - meer dan 3 maanden voor aankomst 15% van de huurprijs - binnen 3 tot 2 maanden voor aankomst 50% van de huurprijs - binnen 2 tot 1 maand voor aankomst 75% van de huurprijs - binnen 1 maand voor de ingangsdatum 90% van de huurprijs - op de dag van de ingangsdatum 100% van de huurprijs Het kostenloos annuleren van een reservering is niet mogelijk. Wij adviseren altijd om een annuleringsverzekering af te sluiten! Tegelijk met je boeking of anders uiterlijk binnen een week na de boekdatum kun je een annuleringsverzekering bij je vakantie afsluiten.

Na je reservering dien je 25% van het totale huurbedrag binnen 2 weken te betalen, het restant 3 weken voor aankomst. Je ontvangt een factuur van Camping het Hoge Licht.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Wat als ik aankom na sluitingstijd van de receptie?
    Als de receptie gesloten is, kun je ons bereiken via de intercom naast de deur, of via een van de telefoonnummers die op de deur hangen. Laat het wel even weten wanneer je later komt, dan kunnen wij hier rekening mee houden.
  • Zijn huisdieren toegestaan?
    Op de kampeerplaatsen is per plek max. 1 huisdier toegestaan. In onze huuraccommodaties zijn geen huisdieren toegestaan.
  • Is het toegestaan om te BBQ-en op de camping?
    Dit is toegestaan, wanneer dit geen overlast geeft aan de andere gasten. Gebruik een veilige barbecue en houd brandblusmiddelen bij de hand. Vuurkorven en open vuren zijn niet toegestaan.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]