Chalet L'Eau 779

Vakantiehuis op vakantiepark
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 21:00 uur
Uitchecken
Voor 10:30 uur

Annulering tot 8 weken voor aankomst : 30% van de boeking som. Annulering tussen 8 weken tot op de dag voor aankomst: 90% van de boeking som. Annulering op de dag van aankomst: 100% van de boeking som

Na boeking ontvang je van de verhuurder een bevestiging met betaalinstructies. Indien je meer dan 6 weken voor aankomst boekt, doe je direct na de boeking een aanbetaling van 30%. Het restant betaal je 6 weken voor aankomst. Indien je binnen 6 weken voor aankomst boekt betaal je direct het hele bedrag. De borg wordt zo spoedig mogelijk maar in ieder geval binnen twee weken na je verblijf terug gestort op je bankrekening.

De gedragsregels van de camping dienen gerespecteerd te worden. Een kopie ligt ter inzage in het chalet. In dit chalet zijn groepen/jongeren jonger dan 25 jaar niet toegestaan. In dit chalet zijn geen huisdieren toegestaan. Huur van bedlinnen is verplicht. Bij schade of gebreken veroorzaakt door de huurder wordt deze hiervan in kennis gesteld met een foto als onderbouwing. De kosten worden in mindering gebracht op de borgsom.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Hoe gaat de sleuteloverdracht bij aankomst en vertrek?
    Dit kan worden gedaan door de eigenaar of door het sturen van een code uit het sleutelkastje bij de voordeur. Bij vertrek kun je de sleutel achterlaten in de sleutelkastje.
  • Wat moet ik tijdens mijn verblijf doen als er een storing is?
    Neem contact op met de eigenaar van het chalet.
  • Wat moet ik doen als er tijdens mijn verblijf iets breekt of kapot gaat?
    Meld dit bij de eigenaar van het chalet.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]