Chezeehoeve

Vakantiehuis
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 16:00 uur en 20:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

Annulering door de huurder Wij gaan er vanuit dat u een reis- en annuleringsverzekering afsluit, dan wel eventuele risico’s van annulering voor eigen rekening neemt. U dient tevens over een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering te beschikken die gedurende de huurperiode geldig is. Een reservering kunt u uitsluitend via een e-mail annuleren. Bij annulering gelden de volgende betalingsplichten: - Bij annulering tot vier weken voor de ingangsdatum van de huurperiode is de annulering kosteloos. - Bij annulering binnen vier weken voor de ingangsdatum van de huurperiode is 50% van het bedrag als vergoeding verschuldigd. - Bij annulering binnen een week voor de ingangsdatum van de huurperiode is 75% van het bedrag als vergoeding verschuldigd. - Bij annulering en no show op de dag zelf is 100% van het bedrag verschuldigd. Annulering door de verhuurder Mochten wij door onvoorziene omstandigheden de boeking niet kunnen realiseren dan zullen wij er alles aan doen om een vergelijkbare accommodatie voor u te zoeken. Indien de huurder niet akkoord gaat met dit alternatief, wordt de reeds betaalde huur onmiddellijk geretourneerd. Verdergaande aansprakelijkheid aan de kant van de verhuurder wordt in dit geval uitdrukkelijk uitgesloten

Nadat wij uw boeking bevestigd hebben ontvangt u van ons een e-mail voor de aanbetaling van 50%. Het restbedrag (50%) dient uiterlijk zes weken voor aankomst betaald te worden. Bij een boeking op korte termijn dient u vóór de aankomstdatum het totale bedrag in één keer te voldoen. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd om uw boeking te annuleren. Wij brengen per vakantiewoning € 100,- borg in rekening. Deze ontvangt u binnen een week na vertrek retour indien u het vakantiehuisje in goede staat en zonder schade heeft achter gelaten.

- Om de rustige en ontspannen sfeer van onze vakantiehuisjes te waarborgen verzoeken wij u om tussen 22.00 uur ’s avonds en 7.30 uur ’s ochtends geen lawaai te maken of harde muziek af te spelen. Wij gunnen al onze gasten en onze buren een goede nachtrust. - Het gebruik van de vakantiehuisjes door meerdere personen dan overeengekomen bij de boeking, is niet toegestaan. Het aantal overeengekomen personen is inclusief kinderen en baby’s. Gebruik van de vakantiewoning door meer personen dan is vastgelegd in de boekingsovereenkomst, leidt tot onmiddellijke ontbinding van het contract zonder recht op vergoeding. - Onze vakantiewoningen zijn uitsluitend bestemd voor recreatieve doeleinden en niet bedoeld voor het vieren van feestjes, partijen etc. in de ruimste zin van het woord. - Het parken van de auto is uitsluitend toegestaan op de daarvoor aangegeven parkeervakken. Per vakantiewoning zijn er twee parkeervakken beschikbaar. - Het meenemen van huisdieren is enkel mogelijk op aanvraag. Tevens zijn hier kosten aan verbonden. Wij behouden ons het recht om een huisdier te weigeren, zonder opgaaf van reden. - Roken is binnen in onze vakantiewoningen niet toegestaan.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Zijn bedlinnen inbegrepen?
  In ieder vakantiehuisje is 1 set bedlinnen per persoon aanwezig. Bij verblijf langer dan 1 week ontvangt u indien gewenst een extra set bedlinnen per persoon. Indien u vaker schoon bedlinnen wilt gebruiken, dan kunt u dit bijboeken voor € 8,- per persoon per set. In ieder huisje bevindt zich in de slaapkamer op de begane grond een 2-persoons boxspring bed van 180 cm x 210 cm. Hiervoor is een 2-persoons dekbed aanwezig. Indien u hier extra bedlinnen voor wilt bijboeken, telt dit als twee sets.
 • Kunnen de bedden op de slaapkamer boven tegen elkaar aan geplaatst worden?
  Op de bovenverdieping bevinden zich twee losse boxspring bedden van 90 cm x 200 cm met twee 1-persoons dekbedden. Deze bedden kunnen zowel los als tegen elkaar geplaatst worden. Voor huisje ‘Zee’ geldt echter wel dat het dan niet meer mogelijk is om volledig rondom het bed heen te lopen wanneer de bedden tegen elkaar aan geplaatst worden. Het bed is dan maar langs één lange kant toegankelijk. Voor huisje ‘Land’ geldt dit niet, hier is het bed wel langs beiden kanten toegankelijk wanneer de bedden tegen elkaar aan geplaatst worden.
 • Is het mogelijk om op een ander tijdstip in te checken?
  Onze vaste inchecktijd is tussen 16.00 uur en 20.00 uur. In overleg en op basis van beschikbaarheid kunnen we hier vanaf wijken. Hou er in drukke periodes wel rekening mee dat het dan vaak niet mogelijk is om eerder in te checken vanwege de schoonmaakwerkzaamheden. We vinden het erg belangrijk dat iedereen in een mooi schoon huisje terecht komt en dat kost tijd. Informeer gerust naar de mogelijkheden!
 • Zijn handdoeken inbegrepen?
  In ieder vakantiehuisje is 1 set badhanddoeken per persoon aanwezig. Bij verblijf van 5 nachten of langer ontvangt u een extra set badhanddoeken per persoon. Indien u vaker schoon badlinnen wilt gebruiken, dan kunt u dit bijboeken voor € 5,- per persoon per set.
 • Is er een kinderbedje en kinderstoel aanwezig?
  In ieder huisje is standaard een kinderstoel en campingbedje (0-3 jaar / max. 15 kg) aanwezig. Hier kunt u gratis gebruik van maken. Graag vooraf reserveren zodat we ook voor bedlinnen voor het bedje kunnen zorgen.
 • Kunnen we fietsen bij jullie huren?
  Wij beschikken over twee Gazelle e-bikes die u bij ons kunt huren. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.
 • Mogen er extra gasten mee komen?
  Vakantiehuisje Zee is geschikt voor maximaal 4 personen. Wel is het mogelijk om nog een kindje van 0 tot 3 jaar (max. 15 kg) extra mee te nemen. Hiervoor hebben we een campingbedje beschikbaar. Vakantiehuisje Land is eveneens geschikt voor 4 personen, maar hier hebben we ook nog de mogelijkheid om nog extra vouwbed te plaatsen voor een 5e persoon. Daarnaast is het natuurlijk ook nog mogelijk om nog een kindje van 0 tot 3 jaar mee te nemen (max. 15 kg).

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]