Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 23:00 uur
Uitchecken
Voor 12:00 uur

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 24 uur voor aankomst. Bij no show of indien de gast zonder tegenbericht vooraf, geen gebruik maakt van deze reservering, zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de totale reserveringswaarde in rekening te brengen. Alle voorwaarden zijn na te lezen op www.khn.nl/uvh-nl. Bovenstaande voorwaarden zijn geldig op basis van individuele reserveringen tot 10 nachten.

De kosten worden bij aankomst voldaan. Het is ook mogelijk om de kosten vooraf te voldoen middels een betaallink. Neem contact op voor meer informatie.

Inchecken vanaf 15.00 uur en uitchecken tot 12.00 uur Ontbijt wordt geserveerd in het restaurant van maandag tot en met vrijdag van 06:00 uur tot 10:00 uur en op zaterdag & zondag van 07:00 uur tot 10:30 uur Bagage kunt u veilig bij ons achterlaten bij aankomst en/of vertrek Gratis WIFI en parking Reserveer diner vooraf in ons restaurant Huisdieren zijn niet toegestaan Bij boekingen welke via externe kanalen geboekt zijn kunnen andere annuleringsvoorwaarden gelden, deze zijn dan leidend.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Vanaf hoe laat kan ik inchecken?
  U kunt vanaf 15:00 uur inchecken.
 • Tot hoe laat kan ik uitchecken?
  U kunt uitchecken tot 12:00 uur. Wilt u liever uitslapen en langer gebruik maken van de kamer? Op aanvraag en tegenbetaling kunnen wij checken of een late check-out mogelijk is!
 • Kan ik bij het hotel parkeren?
  Ja, dat kan! Het hotel beschikt over een ruime parking naast het hotel en het is mogelijk om gratis te parkeren.
 • Beschikt het hotel over elektrische laadpalen voor auto's?
  Ja, het hotel beschikt over elektrische laadpalen voor auto's. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar www.ecotap.nl.
 • Zijn huisdieren toegestaan?
  Nee, huisdieren zijn niet toegestaan.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]