De Kamperhoek

Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 21:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

Bij annulering is de recreant een vergoeding aan de ondernemer verschuldigd: - Bij annulering meer dan 3 maanden voor de aankomstdatum, 15% van de reissom - Bij annulering binnen 3 tot 2 maanden voor aankomstdatum, 50% van de reissom - Bij annulering binnen 2 tot 1 maand voor aankomstdatum, 75% van de reissom - Bij annulering binnen 1 maand voor aankomstdatum, 90% van de reissom - Bij annulering op de dag van aankomst, 100% van de reissom

- FarmHouse: 10 dagen na boeking 100% van de reissom - Kampeerplaats: 1 dag na boeking 25% & 15 dagen voor aankomst 75% van de reissom - Trekkershut: 10 dagen na boeking 100% van de reissom

Zie algemene voorwaarden

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Kan ik mijn elektrische auto opladen?
  Ja, dat kan! Wij hebben verschillende laadpunten die te gebruiken zijn met uw eigen laadpas.
 • Wat hebben jullie in het winkeltje?
  Wij hebben een boerderijwinkeltje met gekoelde dranken, ijs en de meest voor de hand liggende producten. In de schoolvakanties kunt u meerdere malen per week broodjes en pizza's bestellen.
 • Op welke dagen kan ik aankomen?
  In het hoogseizoen zijn de wisseldagen voor de kampeerplaatsen maandag en vrijdag. Voor de trekkershutten en FarmHouses geldt dit niet. Aankomstdagen zijn dagelijks met uitzondering van Hemelvaart en Pinksteren. Dan is er een arrangement van 4 resp. 3 overnachtingen.
 • Hoelaat kan ik aankomen?
  Op de dag van aankomst zijn de trekkershutten en FarmHouses vanaf 15.00 uur beschikbaar. Kampeerplaatsen zijn vanaf 13.00 uur beschikbaar. Op de dag van vertrek dient u zich voor 10.00 uur af te melden voor de trekkershutten en Farmhouses. Voor de kampeerplaatsen is dit 11.00 uur.
 • Wat moet ik doen bij aankomst?
  Bij aankomst kunt u uw auto op de parking parkeren. De parking is bereikbaar via de oprit aan de Kamperweg, daarna kunt u zich aanmelden bij de receptie aan de voorzijde van de gebouwen. Indien er niemand aanwezig is kunt u ons bereiken via het telefoonnummer dat bij de receptie aanwezig is.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]