Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 16:00 uur en 20:00 uur
Uitchecken
Voor 11:00 uur

5.1 Een Reservering gemaakt tegen de Flexibele prijs kan tot 14 dagen voor Aankomst kosteloos worden geannuleerd. 5.3 Na een ‘No show’ wordt de Reservering geannuleerd en heeft de Huurder alleen recht op restitutie van de betaalde toeristenbelasting. Van de andere Bijkomende kosten vindt geen restitutie plaats. Dit geldt voor zowel reserveringen gemaakt tegen de Standaard prijs als tegen de Flexibele prijs. 5.4 Wijzigen van een Reservering gemaakt tegen de Standaard prijs is niet mogelijk. 5.5 Wijzigen van een Reservering gemaakt tegen de Flexibele prijs kan tot 14 dagen voor Aankomst. De nieuwe Reissom wordt hierbij verrekend met de oude Reissom en de Huurder ontvangt hiervan een aanvullende (credit)nota. 5.6 Indien Dormio Resorts & Hotels door omstandigheden een wijziging in de door Huurder gemaakt. Reservering dient te maken, zoals onder andere met betrekking tot het Resort, de periode van verblijf of het type en/of de ligging van de Accommodatie, kan Dormio Resorts & Hotels aan de Huurder een passend alternatief bieden.

Betalingsmogelijkheden: Bij reserveringen met een flexibele prijs dient de volledige reissom uiterlijk 14 dagen voor aankomst te worden voldaan. Tijdens het boekingsproces word je doorgeleid naar onze betaalprovider waar je online de betaling kunt voldoen. Borg: Er kan een borg gevraagd worden. De borg kan met pin of creditcard voldaan worden. Het bedrag wordt, na controle, later teruggestort. De hoogte van de borg is gebaseerd op het maximale aantal personen per woning of het aantal accommodaties dat je huurt: voor 2-14 persoons accommodaties € 300, voor >14 persoons accommodaties € 500, of wanneer je 2 of meer accommodaties huurt € 500.

Huisdieren: Huisdieren zijn van harte welkom op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad. Ons resort beschikt over speciale Petswoningen waar jij en je hond heerlijk in kunnen vertoeven. Hier zijn maximaal 2 huisdieren welkom. Voor de overige woningen bedraagt de huisdierentoeslag € 39,50 per huisdier, per verblijf. Huisdieren zijn bij deze woningtypes altijd op aanvraag. In de Poolwoningen, Wellnesswoningen en Kidswoningen zijn huisdieren niet toegestaan. Servicekosten: De servicekosten zijn de kosten voor de verplichte eindschoonmaak, gebruik van bedlinnen en handdoeken en opgemaakte bedden bij aankomst. Zo kun je je vakantie direct beginnen!

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Vanaf hoe laat kunnen we inchecken?
  Je kunt inchecken vanaf 16.00 uur.
 • Tot hoe laat kunnen we uitchecken?
  Je kunt uitchecken tot uiterlijk 11.00 uur.
 • Zijn de handdoeken en bedlinnen inclusief?
  Ja, de prijzen zijn inclusief opgemaakte bedden bij aankomst en een handdoekenpakket bestaande uit 2 handdoeken per persoon en keukendoeken.
 • Mag ik mijn huisdier meenemen?
  Ja, op het resort zijn honden toegestaan. Huisdieren zijn van harte welkom in de speciale Petswoningen. Hier zijn maximaal 2 huisdieren welkom. Voor de overige woningen bedraagt de huisdierentoeslag € 39,50 per huisdier, per verblijf. Bij deze woningtypes zijn huisdieren altijd op aanvraag. In de Poolwoningen, Wellnesswoningen en Kidswoningen zijn huisdieren niet toegestaan.
 • Zijn er laadpalen aanwezig voor mijn elektrische auto?
  Ja, alle accommodaties* beschikken over minimaal één privé parkeerplaats met een laadpaal voor je elektrische auto. Daarnaast zijn er laadpalen beschikbaar op de gemeenschappelijke parkeerplaats bij de ingang van het resort. * De Smokkelaarswoning, het Smokkelaarsappartement en de Smokkelaarskamer hebben een gedeelde parkeerplaats met een laadpaal voor je elektrische auto.
 • Staat je vraag hier niet bij?
  Neem contact met ons op via de chat.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]