Duinchalet J09

Vakantiehuis
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 22:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

a. Annuleringen dienen eerst telefonische te worden melden aan BGH en daarna per schriftelijk per email of per brief te bevestigen onder toevoeging van de reserveringsbevestiging. b. Bij annulering na 8 dagen en tot drie maanden voor de begindatum van de huurperiode wordt 15% van het huurbedrag in rekening gebracht. c. Bij annulering tussen 3 maanden en een maand voor de begindatum van de huurperiode wordt 50% van het huurbedrag in rekening gebracht. d. Bij annulering tussen 1 maand en een week voor de begindatum van de huurperiode wordt 75% van het huurbedrag in rekening gebracht. e. Bij annulering korter dan een week voor de begindatum van de huurperiode wordt 100% van het huurbedrag in rekening gebracht. f. Bij een annulering worden altijd annuleringskosten à € 28,- en de reserveringskosten in rekening gebracht

Na de reservering van het door u gekozen vakantieverblijf en periode verwachten wij de aanbetaling 50% binnen 14 dagen op de rekening van BGH. De resterende 50% plus alle resterende bijkomende kosten zal uiterlijk 14 dagen voor aankomst worden betaald.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Welke kosten dienen er bij aankomst voldaan te worden?
    Bij aankomst betaalt u bij de receptie € 8 per nacht voor het chalet, ongeacht het aantal personen. Dit voor toeristenbelasting en gebruik faciliteiten op het park.
  • Wanneer is het verwarmde buitenzwembad geopend?
    Van 15 mei tot 15 september is het zwembad iedere dag geopend. Banenzwemmen is mogelijk van 08.00 tot 10.00 uur, vrij zwemmen is mogelijk vanaf 10.00 uur.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]