Annuleren

U kunt de boeking onder voorwaarden op elk moment voor de aankomstdatum annuleren. Bekijk de annuleringsvoorwaarden van deze aanbieder hieronder bij de Algemene Voorwaarden.

Aanbetalen

De aanbetaling bedraagt minimaal 30 % van de reissom, en de volledige premie van de eventuele reis- of annuleringsverzekering. De aanbetaling is onmiddellijk verschuldigd na ontvangst van de boekingsbevestiging. De boeking is pas definitief nadat de aanbetaling door Belvilla is ontvangen. De betaling van het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek door Belvilla te zijn ontvangen. Bij boekingen die korter dan 6 weken voor vertrek worden gemaakt, dient de gehele reissom direct te worden betaald. Betaling per bankoverschrijving wordt in dit geval niet meer geaccepteerd.

  • Inchecken
    Tussen 16:00 en 17:00
  • Uitchecken
    voor 09:00

Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan. Voor samenreizende groepen die geen gezin zijn, wordt een extra borg gevraagd van 50,00 per persoon. Het is voor bedrijven niet toegestaan ​​om boekingen te maken voor medewerkers die met een andere reden dan recreatie verblijven. Het vakantiehuis is uitsluitend beschikbaar voor recreatiedoeleinden Huisdieren zijn alleen op verzoek toegestaan ​​en er geldt een verplichte toeslag voor de eindschoonmaak

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]