Gerestyled huis met sauna

Wanneer wil je gaan?
Aankomst & vertrek
Hoeveel personen?
Annuleren

U heeft geen recht op een gratis annuleringsrecht. De huurprijs zoals vermeld op de factuur ('huurprijs') en door u betaald omvat een annuleringsbescherming die u de mogelijkheid biedt te annuleren met inachtneming van de geldende annuleringsvoorwaarden. De actuele annuleringsvoorwaarden die op uw boeking van toepassing zijn, kunt u vinden op onze website en/of in uw reisovereenkomst. Indien u een vakantiewoning heeft geboekt via een website van één van onze partners, is het mogelijk dat de annuleringsvoorwaarden van deze partner van toepassing zijn. Als dit het geval is, staat dit vermeld in uw reisovereenkomst. U kunt de boeking op elk moment voor de aankomstdatum annuleren. Wij verwerken annuleringen tijdens werkdagen. Als een annulering ons na het einde van een werkdag bereikt, verwerken wij de annulering binnen 2 werkdagen. De eerstvolgende werkdag is bepalend voor de annuleringskosten.

Aanbetalen

De aanbetaling bedraagt minimaal 30 % van de reissom, en de volledige premie van de eventuele reis- of annuleringsverzekering. De aanbetaling is onmiddellijk verschuldigd na ontvangst van de boekingsbevestiging. De boeking is pas definitief nadat de aanbetaling door Belvilla is ontvangen. De betaling van het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek door Belvilla te zijn ontvangen. Bij boekingen die korter dan 6 weken voor vertrek worden gemaakt, dient de gehele reissom direct te worden betaald. Betaling per bankoverschrijving wordt in dit geval niet meer geaccepteerd.

  • Inchecken
    Tussen 16:00 en 17:00
  • Uitchecken
    voor 10:00

- Huisdieren zijn niet toegestaan. - De typehuizen zijn verdeeld in categorieën. Aangezien ze eigendom zijn van particuliere eigenaren, zijn ze ingericht naar hun smaak en kunnen ze verschillen in oppervlakte, decoratie en grootte; het comfort is echter zoals beschreven. De verdeling van de bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) hangt af van de eigenaar en kan nooit vooraf worden bevestigd. De getoonde foto's zijn slechts een voorbeeld - U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park over de extra kosten ter plaatse. U moet deze factuur voor uw aankomst betalen. Zo bespaart u onnodige wachttijd bij het inchecken en kunt u meteen aan uw vakantie beginnen. - Reserveringen voor groepen of groepen personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan. - Dit vakantiehuis is alleen beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven worden geannuleerd en eventuele annuleringskosten worden in rekening gebracht. - Overeenkomstig de richtlijnen van de overheid worden in de vakantieparken diverse aanvullende maatregelen genomen. Deze beschermen uw gezondheid en veiligheid. Vakantieparken met faciliteiten als animatie, kinderclub, zwembad, wellness en restaurants kunnen aangepaste openingstijden en regels hebben. Deze faciliteiten kunnen ook gesloten blijven. Zodra het volgens de aanbevelingen van de regering mogelijk is, zullen de faciliteiten worden heropend. - Er zij op gewezen dat in de meeste landen en/of regio's COVID 19-maatregelen van kracht zijn. Wij raden u aan hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging van de beperkingen meestal geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]