Historische boerderij de Houttuynen in IJzendijke

Vakantiehuis
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 16:00 uur en 22:00 uur
Uitchecken
Voor 11:00 uur

Tot 3 weken voor aankomst betaal je 50% annuleringskosten. Annuleer je binnen 3 weken voor aankomst betaal je 100% annuleringskosten.

Tijdens het boeken kom je in een online betaalomgeving waar je direct het volledige bedrag voldoet. Borg word je terug betaald max. 1 week na je vertrek.

- Niet roken - Geen vuurwerk, open vuur of barbecue op het erf, electrische barbecue mag wel. HONDEN - Brave honden zijn welkom, maar moeten wel bij hun baasje blijven omwille van onze andere boerderijdieren. Onze lieve medebewoners zijn de kippen met haan Hector, de mini-varkentjes Willem en Wilma, 2 katten, 4 paarden en de honden Nestor en Kamiel. Zij mogen bij ons tevreden oud worden… - Maximaal 2 honden mogen gratis op vakantie komen. Houd er rekening mee dat uw geliefde huisdier een open trap op moet naar de leefruimte. -checkin via sleutelkast PAARDEN -verplichte vaccinatie Influenza en Rhino, paardenboekje heb je mee, geen hengsten De reservatie voor de paarden doe je door huisdieren aan te klikken à 20 euro/nacht/paard, max 2 paarden. De huisdieren staan hier dus voor paarden, voor de honden moet je dus niets aanklikken want die komen gratis.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Hoe ziet de stalling van een paard eruit bij het vakantieverblijf?
  Een schuilstal van 3x3.6m op een paddock weide met knotwilgen en hagen om te schuilen. De weide is ongeveer 50m * 25m Indien gewenst kan je zelf korrels meebrengen, onbeperkt hooi en water beschikbaar. Paard zelf te voederen.
 • Hoeveel auto's kunnen er parkeren bij het verblijf?
  Je kunt met meerdere auto's naar het verblijf komen, er is voldoende parkeergelegenheid. Ook voor paardentrailers en menners.
 • Hoe reserveer ik voor de paarden.
  Het systeem is niet voorzien op reservatie voor paarden. Wij hebben er dus voor gekozen om het tarief bij de HUISDIEREN onder te brengen bv reservatie voor 1 huisdier = 1 paard. De honden mogen gratis meekomen, daar moet je niets voor ondernemen. Wel vernemen wij graag of zij al dan niet meekomen.
 • Hoe reserveer ik voor honden
  Geen reservatie nodig voor de honden als je ook paarden meebrengt. Zonder paard maak je wel een reservering voor de hond. Graag vernemen wij bij opmerkingen hoeveel honden (max2) je meebrengt en welk ras. Indien de hond niet sociaalvaardig is naar onze boerderijdieren, moet deze aan de leiband gehouden worden.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]