Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 16:00 uur en 21:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

Bij annulering worden de volgende regels gehanteerd: * Indien men de boeking binnen 7 dagen na boekingsdatum wenst te annuleren, dan is dit kosteloos mogelijk. Dit geldt enkel als de boekingsdatum meer dan 30 dagen voor aankomstdatum ligt. Indien de boekingsdatum binnen 30 dagen voor aankomstdatum ligt, dan is kosteloos annuleren enkel mogelijk binnen 48 uur na het boekingsmoment. Hierna geldt: * bij annulering tot 30 dagen voor aankomst is de huurder 50% van de totale boekingssom verschuldigd (het bedrag dat reeds als voorschot is voldaan). * Bij annulering binnen 30 dagen tot 7 dagen voor aankomst is de huurder 75% van de totale boekingssom verschuldigd. * Bij annulering binnen 7 dagen voor aankomst is de huurder de volledige boekingssom verschuldigd.

Na het boeken ontvang je van de verhuurder een boekingsbevestiging met daarop de betaalinstructies.

Stilte tussen 22:00 uur en 08:00 uur Minimum leeftijd hoofdboeker: 21 jaar Roken is niet toegestaan Dit is een vuurwerkvrij huisje Feesten of evenementen zijn niet toegestaan Dit huisje is niet geschikt voor groepen jongeren, studenten en sportteams Afval scheiden is verplicht in dit huisje Aanvullende huisregels worden vermeld bij de algemene voorwaarden

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Hoe werkt het inchecken?
  Een week voor aankomst sturen wij een mail met nadere informatie wat betreft het inchecken. Hou er rekening mee dat eerder inchecken in de meeste gevallen niet mogelijk is omdat we dan nog druk bezig zijn met het gereedmaken van de huisjes. We vinden het belangrijk dat iedereen in een mooi schoon huis terecht komt en dat kost tijd. In overleg en op basis van beschikbaarheid kunnen we hier soms in rustige periodes vanaf wijken.
 • Waar kan ik mijn auto parkeren?
  Aan de zijkant van beide vakantiehuizen zijn een tweetal parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra auto's kunnen in overleg er naast op het erf geparkeerd worden. Voor elektrische auto's is er een oplaadmogelijkheid aanwezig op de naastgelegen parking. Mocht u hier gebruik van willen maken dan krijgt u van ons een abonnee pas mee om gratis de parking op- en af te rijden.
 • Zijn huisdieren toegestaan?
  We zijn uiteraard zuinig op onze mooie huisjes dus om die reden staan wij niet standaard honden toe. In overleg maken we wel eens een uitzondering voor maximaal 1 hond indien dit een rustige, brave hond betreft. Voorwaarde is wel dat de hond dan in een eigen bench slaapt en niet gewend is op de meubels te liggen.
 • Kan ik ook een weekend of midweek boeken?
  Dit is zeker mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]