Hof aan Zee Kamers

B&B
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 18:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

Hof aan Zee adviseert bij boeking een annuleringsverzekering af te sluiten. Annuleringen dienen door huurder schriftelijk te worden bevestigd. De annuleringskosten bedragen 40% van de totale huursom vanaf het moment van uw boeking. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van uw verblijf is de volledige huursom verschuldigd. Bij voortijdige beëindiging van het verblijf, is de volledige huursom verschuldigd. Er kan geen terugbetaling van de huursom of een gedeelte daarvan plaatsvinden. Indien Hof aan Zee door onvoorziene omstandigheden, dan wel door overmacht een huurovereenkomst moet annuleren, zal aan huurder een gelijkwaardig alternatief worden geboden. Mocht dit niet mogelijk blijken, zal Hof aan Zee de reeds betaalde huurprijs terug betalen, echter zonder vergoeding van welke schade dan ook. Aanvulling huurvoorwaarden i.v.m. COVID-19 in de bijlage.

Via allyourz.nl kunt u kiezen uit de volgende twee mogelijkheden: 1. U betaalt de volledige rekening in een keer. 2. U betaald 40% van de totale factuur middels het boekingssysteem. Het resterende bedrag dient 4 weken voor aankomst overgemaakt op rekening van Hof aan Zee. Bij niet tijdige betaling is Hof aan Zee gerechtigd de reservering te annuleren. Reeds betaalde gelden worden niet terugbetaald.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Waar kan ik parkeren?
    Onze parkeergelegenheid is beperkt, om iedereen van een plek te voorzien is er per woning slechts 1 gratis parkeerplaats beschikbaar. M.u.v. Boerderijwoning 3 waarvoor 2 gratis parkeerplaatsen zijn gereserveerd. Er wordt hierbij uitgegaan van personenauto’s. U kunt uw auto parkeren op ons eigen parkeerterrein aan de zijkant van de boerderij (gratis) of – als u met meerdere auto’s komt - gebruik maken van de openbare parkeerplaats tegenover ons. Let op: de openbare parkeerplaats tegenover het terrein van Hof Aan Zee is betaald parkeren in de periode van 1 april tot 1 november! Wanneer u gebruik wilt maken van de elektrische laadpaal (2 auto’s tegelijk mogelijk) is het handig dit vooraf bij ons aan te geven.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]