Hof Welzinge

Vakantiehuis
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 18:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

Zie algemene voorwaarden.

Betalen 30 dagen voor aankomst.

Naast onze huisregels/’regels van het Hof’ hanteren we bij Hof Welzinge de Recron voorwaarden voor Kampeer- en Bungalowbedrijven. In deze voorwaarden/spelregels lees je alles over jouw rechten en plichten tussen ondernemer en de gasten (Deze voorwaarden zijn opgesteld i.s.m. ANWB en Consumentenbond). Regels van het Hof Op Hof Welzinge is er op zondag geen aankomst en vertrek mogelijk. De boerderij naast Hof Welzinge is op zondag gesloten voor bezoek. Huisdieren zijn in de woningen niet toegestaan. In de woningen wordt niet gerookt.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Hoe gaat het inchecken op Hof Welzinge?
    Inchecken is mogelijk vanaf 15.00 uur. Als u kort voor aankomst belt naar ons telefoonnummer (06-22443590) komen wij naar Hof Welzinge toe en helpen we u met inchecken.
  • Hoe gaat het uitchecken op Hof Welzinge?
    Uitchecken kunt u tot 10.00 in de morgen. U mag de sleutel op tafel leggen en vertrekken. Wij starten vanaf 10.00 uur met het schoonmaken van uw woning.
  • Waar kan ik mijn auto parkeren?
    Er is een parkeerplaats voor 4 auto’s. Voor iedere woning is er 1 parkeerplaats beschikbaar. Extra auto’s kunnen worden geparkeerd aan de rechterkant van de oprit/erf.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]