Hotel Bruno

Hotel
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur
Uitchecken
Voor 12:00 uur

Gratis annuleren tot 24 uur voor aankomst.

Na de boeking ontvang je een bevestiging van de aanbieder met betaalinstructies.

Hotel BRUNO waar niets is wat het lijkt, heeft geen receptie, geen ontbijt, geen televisie en ook geen royale badkamers. een centraal gelegen mini hotel waar je eigenlijk alleen kunt slapen of spelen. een formidabel leuk huis met 6 eigenzinnige kamer(tje)s die je verrassen en verbazen. lijkt nèrgens op en dat voel je in iedere kamer. heeft een gedeelde koelkast waar je je coole spullen koud kunt zetten, koffie of thee op de overloop en een verkoopmachine voor al je blije wensen. heeft veel trappen en is daarom jammer genoeg niet toegankelijk voor rolstoelers.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Waar kan ik het beste mijn auto parkeren?
  Een bewaakte parkeergarage (Geere) ligt op 1 minuut lopen van het hotel en is 24/7 geopend. De parkeerkosten bedragen maximaal € 18,50 per dag.
 • Is Hotel Bruno goed bereikbaar?
  Hotel Bruno is prima met het openbaar vervoer bereikbaar, het NS-station Middelburg ligt op 300 m afstand en er stopt een buslijn in de naastgelegen straat.
 • Is Hotel Bruno geschikt voor mindervalide gasten?
  Hotel Bruno heeft veel trappen en is daarom jammer genoeg niet toegankelijk voor rolstoelers.
 • Waar kan ik terecht met vragen over Hotel Bruno tijdens mijn verblijf?
  Bar Herberg is eigenaar van Hotel BRUNO, ligt 100 meter verderop en de plek waar je terecht kan voor je speciaalbiertje lekker eten, goede wijn en de leukste bediening die je ook helpt als je vragen hebt over het hotel.
 • Waar gaan jullie zelf graag uit eten in Middelburg?
  Wij zijn erg fan van Bar Herberg, kaffee ’t Hof, Tapas Middelburg, restaurant Vert en ook van wonderlijk gelegen (rumoerig Napolitaans in t winkelcentrum Dauwendaele) Mamma Mia, allemaal in Middelburg. Maar er zijn echt veel toffe adressen in de buurt.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]