Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 13:00 uur en 20:00 uur
Uitchecken
Voor 10:30 uur

* onze reserveringsvoorwaarden zijn: Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen. Bij annulering meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen. Bij annulering meer dan 24 uur voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen. Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen. Voor meer informatie over de ‘Uniforme Voorwaarden Horeca’ verwijzen wij u naar http://www.khn.nl/uvh-nl

Wij vragen u bij aankomst de hotelkosten te betalen, er wordt geen voorschot gevraagd. De betaling kan met cash, bankkaart of creditkaart.

* Uw reservering is op basis van logies met ontbijt. * Ontbijt wordt geserveerd tussen 08.00 - 10.00 uur. Vroeger ontbijt wordt verzorgd met een ontbijtpakket. * Wij vragen u beleefd de hotelkosten bij inchecken te voldoen. * Fietsen kunnen in de afgesloten fietsenstalling worden geplaatst (eigen risico) * Voor uw auto zijn er gratis openbare parkeerplaatsen * in de maanden mei, juni, juli en augustus kunt u gratis gebruik maken van het openlucht zwembad in Wissenkerke (mits geopend) * Roken op de hotelkamers is niet toegestaan. * Huisdieren worden in het hotel niet toegelaten.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]