Hotel St. Joris | Kloeg Collection

Hotel
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 23:00 uur
Uitchecken
Voor 11:00 uur

Tot 1 dag voor de reserveringsdatum kunt u kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 24 uur voor de reserveringsdatum of indien u niet komt opdagen (no-show) wordt 100% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht.

Na de boeking ontvangt u een bevestiging van Hotel St. Joris met betaalinstructies om het bedrag van de reservering te voldoen.

- Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van ons open WiFi netwerk - Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15:00 uur inchecken - Op de dag van vertrek kunt u tot uiterlijk 11:00 uur uitchecken - Het ontbijtbuffet staat iedere dag voor u klaar tussen 07:30 - 10:30 uur in het restaurant - Een babybed kan tegen vergoeding op aanvraag worden geplaatst; eenmalig €12,00 (met uitzondering van de City Rooms) - Er is een lift aanwezig in het hotel. Niet alle hotelkamers zijn met de lift te bereiken. Bent u slecht ter been? Of bent u aangewezen om een lift te gebruiken? - Fietshuur is mogelijk bij het hotel - Honden en andere dieren zijn niet toegestaan

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]