Le Normandy 5 star*****

Appartement
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 17:00 uur
Uitchecken
Voor 09:30 uur

Geen restitutie

25% bij boeking, 75% 45 dagen voor aankomst.

Zie algemene voorwaarden. Een greep hieruit: Roken en open vuur in het appartement, balkon en gebouw niet toegestaan. Geen feesten-en partijen. Avondrust van 22.00 uur-08.00 uur. Kinderen niet spelen in het gebouw of parkeerplaatsen. Auto-en fietsen alleen plaatsen op de toegestane parkeerplaatsen. Immer afzuigkap gebruiken bij koken en braden en gebruik tosti-broodrooster. Gangen vrijhouden.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Hoeveel slaapkamers zijn er?
  Er is 1 slaapkamer met 2 boxsprings van 80x200 cm welke tegen aan elkaar staan. Er is 1 sofabed in de woonkamer van 140x200cm (een volwaardig stalen bed geschikt voor 2 personen).
 • Zijn er parkeerplaatsen voor de auto's en fietsen?
  Ja, u kunt gebruik maken van 1x gratis overdekte parkeerplaats voor een personenauto (parkeerplaats 54-102). Evenals gratis gebruik van de fietsenstalling (ook geschikt voor e-bike). Beiden zijn afgesloten en uitsluitend toegankelijk voor bewoners/huurders. Reserveren is niet nodig.
 • Is er een lift aanwezig?
  Ja, er is een personenlift aanwezig.
 • Is het appartement geschikt voor kinderen?
  Het appartement is geschikt voor maximaal 2 minderjarige kinderen tot 18 jaar. Bordspellen en Netflix kunnen gratis worden gebruikt. Ons charmante appartement is echter beter geschikt voor koppels zonder kinderen.
 • Geschikt voor mindervaliden?
  Ons appartement is niet geschikt voor mindervaliden. Contacteer ons eerst voordat u boekt bij beperkingen.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]