Minicamping 't Kwedammertje

Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 21:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

1. De recreant is bevoegd de overeenkomst te annuleren 2. Indien de recreant de overeenkomst voor de ingangsdatum annuleert is hij een gefixeerde schadeloosstelling verschuldigd. Dit geldt niet als de reden voor annulering gelegen is in een prijsverhoging gedaan binnen drie maanden na het sluiten van de overeenkomst, met uitzondering van de prijswijzigingen genoemd in artikel 5. De schadeloosstelling bedraagt: • bij annulering meer dan drie maanden voor de ingangsdatum, 15% van de overeengekomen prijs; • bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs; • bij annulering binnen twee tot één maand voor de ingangsdatum, 75% van de overeengekomen prijs; • bij annulering binnen één maand voor de ingangsdatum, 90% van de overeengekomen prijs; • bij annulering op niet verschijnen op de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs; 3. De schadeloosstelling zal naar evenredigheid gerestitueerd worden, na aftrek van de administratiekosten, indien de toeristische plaats door een derde op voordracht van de recreant en met schriftelijke instemming van de ondernemer wordt gereserveerd voor dezelfde periode of een gedeelte daarvan. 4. De administratiekosten bedragen 5% van de overeengekomen prijs met een minimum van € 50,00 en een maximum van € 75,00

Na het boeken ontvang je van de verhuurder een extra bevestiging met daarop de betaalinstructies.

Huisdieren niet toegestaan in de safaritenten en het chalet. Op de kampeerplaatsen zijn wel huisdieren toegestaan tegen betaling.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Zijn bedlinnen en handdoeken inbegrepen in de safaritenten / chalet?
    Bedlinnen is inbegrepen in zowel de safaritenten als in de chalet. Handdoeken zijn niet inbegrepen en moet je zelf meebrengen.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]