Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 16:00 uur en 17:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

U kunt de boeking onder voorwaarden op elk moment voor de aankomstdatum annuleren. Bekijk de annuleringsvoorwaarden van deze aanbieder hieronder bij de Algemene Voorwaarden.

De aanbetaling bedraagt minimaal 30 % van de reissom, en de volledige premie van de eventuele reis- of annuleringsverzekering. De aanbetaling is onmiddellijk verschuldigd na ontvangst van de boekingsbevestiging. De boeking is pas definitief nadat de aanbetaling door Belvilla is ontvangen. De betaling van het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek door Belvilla te zijn ontvangen. Bij boekingen die korter dan 6 weken voor vertrek worden gemaakt, dient de gehele reissom direct te worden betaald. Betaling per bankoverschrijving wordt in dit geval niet meer geaccepteerd.

- Huisdieren zijn niet toegestaan. - De typehuizen zijn verdeeld in categorieën. Aangezien ze eigendom zijn van particuliere eigenaren, zijn ze ingericht naar hun smaak en kunnen ze verschillen in oppervlakte, decoratie en grootte; het comfort is echter zoals beschreven. De verdeling van de bedden (slaapplaatsen, aparte bedden of tweepersoonsbed) hangt af van de eigenaar en kan nooit vooraf worden bevestigd. De getoonde foto's zijn slechts een voorbeeld - U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park over de extra kosten ter plaatse. U moet deze factuur voor uw aankomst betalen. Zo bespaart u onnodige wachttijd bij het inchecken en kunt u meteen aan uw vakantie beginnen. - Reserveringen voor groepen of groepen personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan. - Dit vakantiehuis is alleen beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven worden geannuleerd en eventuele annuleringskosten worden in rekening gebracht. - Overeenkomstig de richtlijnen van de overheid worden in de vakantieparken diverse aanvullende maatregelen genomen. Deze beschermen uw gezondheid en veiligheid. Vakantieparken met faciliteiten als animatie, kinderclub, zwembad, wellness en restaurants kunnen aangepaste openingstijden en regels hebben. Deze faciliteiten kunnen ook gesloten blijven. Zodra het volgens de aanbevelingen van de regering mogelijk is, zullen de faciliteiten worden heropend. - Er zij op gewezen dat in de meeste landen en/of regio's COVID 19-maatregelen van kracht zijn. Wij raden u aan hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging van de beperkingen meestal geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]