Annuleren

- tot 1 maand voor aankomst geen kosten - tot 2 weken voor aankomst 15 % - tot 1 week voor aankomst 35 % - tot 3 dagen voor aankomst 60 % - tot 24 uur voor aankomst 85 % - binnen 24 uur voor aankomst 100 % Voor groepen (vanaf 5 kamers) en de algemene voorwaarden voor diners, hanteren wij de "Uniforme Voorwaarden Horeca". Deze zijn op aanvraag verkrijgbaar. Annuleringen worden uitsluitend schriftelijk geaccepteerd. Tijdens feestdagen (Pasen, Kerstmis & Oud en Nieuw) kunnen aangepaste annuleringsvoorwaarden gelden, die wij op aanvraag graag toesturen.

Aanbetalen

Na de boeking ontvang je een bevestiging van Auberge de Campveerse Toren met betaalinstructies. Via de link in de mail kun je betalen.

  • Inchecken
    Tussen 14:00 en 18:00
  • Uitchecken
    voor 11:00

Na de boeking ontvang je een bevestiging van Auberge de Campveerse Toren met betaalinstructies. Via de link in de mail kun je betalen. We vertellen u precies waar u kunt parkeren. Het hotel heeft parkeerkaarten ter beschikking tegen een vergoeding per dag. De borg is € 200 deze komt op uw nota te staan, die hoeft u niet bij aanvang te betalen Bij het uitchecken: auto halen ophalen van de parkeerplaats. Bagage inladen en de parkeerkaart terug geven bij het afrekenen. Borg gaat van de rekening.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]