Scheldeveste 170

Vakantiehuis op vakantiepark
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 17:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

Indien de huurder om welke reden dan ook tot annulering van een aangegane huurovereenkomst overgaat, dan wel zonder uitdrukkelijke annulering van zijn rechten voortvloeiende uit de overeenkomst geen of slechts ten dele gebruik maakt, verbeurt hij ten behoeve van de verhuurder een schadeloosstelling. Deze schadeloosstelling bedraagt: 15% van het huurbedrag, indien de annulering meer dan 3 maanden voor de begindatum van de huurperiode valt; 50% van het huurbedrag, indien de annulering tussen 3 maanden en 1 maand voor de begindatum van de huurperiode valt; 75% van het huurbedrag, indien de annulering tussen een maand en een week voor de begindatum van de huurperiode valt; 100% van het huurbedrag, indien de annulering korter dan een week voor de begindatum van de huurperiode valt of indien de huurperiode reeds is ingegaan. De boekings- of reserveringskosten vallen buiten deze regeling en worden derhalve niet terugbetaald. In geval van een omboeking zijn de oude annuleringsdata van toepassing.

Na het boeken ontvang je een extra bevestiging met daarop de betaalinstructies van verhuurcentrum Breskens. De betaalvoorwaarden zijn als volgt: 50% binnen 5 dagen na boeken Restant 42 dagen voor aankomst Indien boeking binnen 14 dagen voor aankomst is, is de betaaltermijn direct.

In en uitchecken Inchecken op zondag t/m vrijdag kan tussen 15:00 en 17:00. In overleg met verhuurcentrum Breskens kan er op maandag en vrijdag eventueel tot 21:00 ingecheckt worden. Op zaterdag kun je inchecken tussen 12:00 en 12:30. De uiterlijke tijd om uit te checken is 10:00. Leeftijd Er wordt niet verhuurd aan jongeren onder de 21 jaar en aan groepen. Jongeren onder 21 jaar zonder begeleider zijn niet toegestaan in onze objecten. Verdere huisregels zijn te vinden in het bestand met algemene voorwaarden.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]