Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 20:00 uur
Uitchecken
Voor 11:00 uur

Indien je om welke reden dan ook de gehuurde vakantiewoning op de afgesproken datum niet kan, wil of zal aanvaarden, dien je de verhuurder hiervan onmiddellijk in kennis te stellen. Een telefonische mededeling hiervan dient schriftelijk (aangetekende post) of per e-mail te worden bevestigd. a. Bij annulering binnen 24 uur na boeking heb je recht op volledige restitutie van het huurbedrag. b. Bij annulering tot de 42ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 30% van het huurbedrag. c. Bij annulering vanaf de 42ste dag tot de 28ste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 60% van het huurbedrag. d. Bij annulering vanaf de 28ste dag tot de eerste dag voor aanvang van het verblijf bedragen de annuleringskosten 90% van het huurbedrag. e. Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van het huurbedrag. f. Voor de annuleringsvoorwaarden geldt de initiële aankomstdatum.

Na het boeken ontvang je van de verhuurder een bevestiging met betaalinstructies Met de betaling van de huur betaal je tevens een borg aan de verhuurder. Dit bedrag zal door verhuurder binnen 7 dagen na beëindiging van de huurperiode aan je worden terugbetaald indien er geen sprake is van toerekenbare schadekosten. Schadegevallen dienen door jou gemeld te worden bij de verhuurder. Verhuurder zal dan de schadekosten inhouden op de borgsom. Verhuurder dient de schade en kosten te bewijzen, bijvoorbeeld door foto’s en nota’s. Mocht de borg niet toereikend zijn dan kan verhuurder je aanspreken voor het meerdere.

Volledig ingerichte vakantiewoning De vakantiewoning wordt gemeubileerd verhuurd en is voorzien van voldoende keukengerei, vaatwerk, glaswerk, dekens, kussens en handdoeken voor het hele gezelschap. Wij zorgen ervoor dat de vakantiewoning in goede staat en met een complete inventaris aan huurders beschikbaar wordt gesteld. Bij aankomst zijn alle apparaten in werking. Ruimte en rust Studio Wijtvliet wordt verhuurd als vakantiewoning voor mensen die op zoek zijn naar ruimte, buitenleven en rust (recreatief verblijf). Wij verwachten van jou dat jij op correcte wijze van de vakantiewoning en het buitenterrein gebruik maakt en dat er tijdens het verblijf geen overlast veroorzaakt zal worden. Breng je onverhoopt schade toe aan de vakantiewoning/het terrein of is er sprake van nalatig gebruik, dan zullen de kosten daarvan door ons op jou als huurder verhaald worden. Duurzaam Alle apparaten worden gevoed door elektriciteit, dus ook de verwarming en warmwatervoorziening. De elektriciteit betrekken we zo veel mogelijk van zonnepanelen op ons dak. We vragen onze gasten verantwoord en duurzaam met gebruik van elektriciteit om te gaan. Ook vragen we van de gasten duurzaam om te gaan met het gebruik van water. Afvalscheiding op Noord-Beveland is gesplitst in: PMD en restafval, GFT, glas, papier en karton. (Niet) roken / (geen) huisdieren Het is niet toegestaan te roken in de woning. En ook huisdieren zijn niet toegestaan in de woning. Veiligheid/toegankelijkheid In de vakantiewoning bevindt zich een veiligheidsinstructiekaart in geval van calamiteiten. In de woning zijn ook een schuimblusapparaat, blusdeken en EHBO-set aanwezig. Gasten mogen ons als verhuurders nooit de toegang tot de vakantiewoning weigeren als hierom gevraagd wordt. Informatie & inspiratie Wij sturen onze gasten vooraf per mail een informatiegids over de vakantiewoning (met daarin een inventarislijst) en een inspiratiegids voor het ontdekken van Noord-Beveland en Zeeland. Geprinte exemplaren van beide gidsen liggen in de vakantiewoning.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]