Suites Boulevard 17

Hotel
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 20:00 uur
Uitchecken
Voor 11:00 uur

De annuleringskosten bedragen: *25% van het totale huurbedrag indien de annulering meer dan 3 maanden voor de dag van aankomst valt; *50% van het totale huurbedrag indien de annulering tussen de 3 maanden en 1 maand voor de dag van aankomst valt; * 75% van het totale huurbedrag indien de annulering tussen 1 maand en 1 week voor de dag van aankomst valt; * 100% van het totale huurbedrag indien de annulering korter dan 1 week voor de dag van aankomst valt.

De reservering dient vooraf betaald te worden. Na het maken van de reservering ontvangt per e-mail een betaalverzoek.

-De suites maken onderdeel uit van de Sardijntoren; een (senioren) woontoren. Geen geluid of overlast na 22:00 uur. -De gehele Sardijntoren, de suites, de terrassen en de franse balkonnetjes bij de suites zijn 100% rookvrij. Het is dus verboden om te roken! -De wind is altijd onvoorspelbaar. De deuren nooit open laten als u weggaat, zelfs niet op een kiertje! -Bij windkracht 5 of hoger is het verboden om de deuren bij de suites te openen.   De kracht van de wind is onvoorspelbaar -Huisdieren zijn niet toegestaan. -Het branden van kaarsen is niet toegestaan.  Ongeveer 5 dagen voor aankomst ontvangt u van ons een e-mail met alle aankomstinformatie. Wanneer u later dan 20:00 uur arriveert geef dit dan op tijd aan ons door. Dan sturen wij u de code van de sleutelkluis toe.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Is er een fietsenstalling?
  Nee, wij hebben geen fietsenstalling. U kunt de fietsen op de boulevard stallen. Wij willen u wel aanraden om een extra slot mee te nemen zodat u de fiets goed kunt bevestigen
 • Is de reservering inclusief ontbijt?
  Een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet zit inbegrepen in uw reservering. Het ontbijtbuffet vindt plaats tussen 08.30 uur en 10.00 uur.
 • Kunnen wij de auto parkeren?
  Het is mogelijk om een parkeervergunning bij ons af te nemen voor € 6,50 per auto per nacht. Wij hebben vooraf uw kenteken nodig. U kunt met een vergunning parkeren in de Keneau Hasselaarstraat en op het parkeerterrein van P-Cinema. Beide op korte loopafstand van Boulevard 17.
 • Kun je elektrisch laden?
  Op het parkeerterrein van P-Cinema staan diverse openbare laadpalen. Met een parkeervergunning kunt u ook hier parkeren.
 • Zijn huisdieren toegestaan?
  Nee huisdieren zijn niet toegestaan.
 • Mag een baby mee?
  Er mag max. 1 baby t/m 2 jaar in de suite overnachten m.u.v. de saunasuite. Voor een baby mag u zelf een babybedje meenemen of u kunt een campingbedje voor € 10 per nacht bij ons huren.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]