Gastenverblijf 't Bosvijvertje

Vakantiehuis
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:30 uur en 21:00 uur
Uitchecken
Voor 10:30 uur

U kunt kosteloos annuleren binnen de 3 dagen na ontvangst van onze boekingsbevestiging, mits het geen lastminuteboeking betreft van maximaal 7 dagen voor aankomst. Bij een annulering tot 21 dagen voor de aanvang van uw verblijf, rekenen wij 30% van het boekingsbedrag aan. Bij annulering vanaf de 21e dag tot en met de 7e dag voor het verblijf rekenen wij 50% van het boekingsbedrag aan. Bij annulering vanaf de 7e dag tot de dag van aankomst, bij een wijziging van uw boeking in deze periode of bij het niet komen opdagen (no-show), bent u ons het volledige boekingsbedrag verschuldigd. In een aantal gevallen kan 't Bosvijvertje de reserveringsovereenkomst opzeggen: bij overmacht, een natuurramp of buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaar en/of zijn naasten, ziekenhuisopname of een dubbele boeking. De eigenaar zal de gast zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen en een alternatief aanbieden. Gaat de gast niet akkoord met het aangeboden alternatief, dan krijgt de gast het volledige bedrag van het voorschot teruggestort. Elke andere geleden schade die voortvloeit uit de opzegging van de reserveringsovereenkomst door Bed & Breakfast ’t Bosvijvertje, zal niet aan de gast vergoed worden.

Wij sturen u een e-mail met de vraag om een aanbetaling te doen van 30% van het totale boekingsbedrag op rekeningnummer NL63ASNB0267145691 t.n.v. t Bosvijvertje. Uw boeking is definitief als het bedrag van het voorschot op onze rekening staat. Van zodra wij dit ontvangen hebben, sturen we een boekingsbevestiging per mail. Het restant mag u in de week voor uw verblijf overschrijven of ter plekke betalen met pin/bancontact of contant. Wij accepteren geen creditcards.

Huisdieren zijn niet toegestaan. Onze accommodatie is volledig rookvrij. Roken kan buiten op het terras of op het terrein. Gelieve geen sigarettenpeuken op de grond te gooien. Eventuele gebreken die opgemerkt worden tijdens uw verblijf, dienen zo spoedig mogelijk gemeld te worden om ons in staat te stellen dit voor u op te lossen. Bij verlies van de sleutel van onze accommodatie rekenen wij € 200,00 aan. Het is niet toegestaan om in de bedden te slapen zonder hoeslakens en kussenslopen. In het geval dat er tijdens uw verblijf niet verwijderbare vlekken in de bank, het matras, dekbed, sprei en (sier)kussens of handdoeken ontstaan, zullen wij de ontstane reinigingskosten en/of kosten ter vervanging van de materialen in rekening brengen. Het is verboden om te barbecueën, gourmetten en/of fonduen in de accommodatie. Dit mag wel buiten op het terras. Er is een barbecue aanwezig. Het is niet toegestaan om binnen te branden. Gelieve bij het verlaten van de accommodatie telkens de airco uit zetten. Bezoekers/derden mogen niet zonder voorafgaande toestemming in de accommodatie komen. Derden mogen in geen enkel geval blijven overnachten. Het is verboden om de sleutels van de accommodatie af te staan aan derden.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]