Vakantiehuis De Zeelieuwe

Vakantiehuis
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 16:00 uur en 18:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

a. bij annulering vanaf moment van boeken tot 3 maanden voor de aankomstdatum; 15% van de overeengekomen prijs b. bij annulering binnen 3 tot 2 maanden voor de aankomstdatum: 50% van de huursom; c.. bij annulering binnen 2 tot 1 maand voor de aankomstdatum; 75% van de huursom; d. bij annulering binnen 1 maand voor de aankomstdatum: 90% van de huursom; d. bij annulering op de dag van aankomst of later: 100% kosten

Na de boeking ontvang je een bevestiging van de aanbieder met betaalinstructies.

1. In dit vakantiehuis is 1 hond toegestaan, kosten 35 euro. 2. Vanwege de ruimte in de woonkamer vinden wij het huis het meest geschikt voor bewoning met maximaal 4-5 volwassenen en 1 of 2 kinderen/baby's. 3. Jongeren <25 jaar, groepen, feesten en arbeidsmigranten niet toegestaan 4. Het opladen van een elektrische auto bij het huis is helaas niet mogelijk i.v.m. overbelasting. 5. Huur van bedlinnen is verplicht. Neemt u voor het campingbedje svp zelf bedlinnen mee 6. Huren van handdoeken is optioneel, kosten 9,50 euro per set van twee handdoeken. Svp minimaal 1 week voor aankomst doorgeven 7. De borg wordt binnen 14 dagen na vertrek teruggestort op uw rekening.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Hoe krijg ik de sleutel van mijn vakantiehuis?
    Wij sturen u ca. 2 weken voor uw aankomst een e-mail met daarin de informatie over de sleuteloverdracht.
  • Wanneer moet ik mijn reis betalen?
    Indien u meer dan 6 weken voor aankomst boekt, doet u direct na de boeking een aanbetaling van 50%. Het restant betaalt u 6 weken voor aankomst. Indien u binnen 6 weken voor aankomst boekt betaalt u direct het hele bedrag.
  • Wanneer krijg ik de borg terug?
    Wij maken de borg z.s.m. en in ieder geval binnen 2 weken na uw vertrek over op uw bankrekening.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]