Vakantiehuis dichtbij zee met terras en sauna

Vakantiehuis
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 16:00 uur en 20:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

U kunt de boeking onder voorwaarden op elk moment voor de aankomstdatum annuleren. Bekijk de annuleringsvoorwaarden van deze aanbieder hieronder bij de Algemene Voorwaarden.

De aanbetaling bedraagt minimaal 30 % van de reissom, en de volledige premie van de eventuele reis- of annuleringsverzekering. De aanbetaling is onmiddellijk verschuldigd na ontvangst van de boekingsbevestiging. De boeking is pas definitief nadat de aanbetaling door Belvilla is ontvangen. De betaling van het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek door Belvilla te zijn ontvangen. Bij boekingen die korter dan 6 weken voor vertrek worden gemaakt, dient de gehele reissom direct te worden betaald. Betaling per bankoverschrijving wordt in dit geval niet meer geaccepteerd.

- Huisdieren zijn niet toegestaan. - Strandhanddoeken (strandlakens) niet inbegrepen - Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren - Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 26 jaar zijn niet toegestaan - Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden - Deze vakantiewoning is uitsluitend beschikbaar voor recreatieve doeleinden. Boekingen namens bedrijven zullen worden geannuleerd en mogelijke annuleringskosten worden doorberekend - Wegens bouwwerkzaamheden in de buurt van uw verblijfsplaats kan er mogelijk overlast ontstaan in de periode van januari tot en met december.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]