Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 16:00 uur en 18:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

a. bij annulering vanaf moment van boeken tot 3 maanden voor de aankomstdatum; 15% van de overeengekomen prijs b. bij annulering binnen 3 tot 2 maanden voor de aankomstdatum: 50% van de huursom; c.. bij annulering binnen 2 tot 1 maand voor de aankomstdatum; 75% van de huursom; d. bij annulering binnen 1 maand voor de aankomstdatum: 90% van de huursom; d. bij annulering op de dag van aankomst of later: 100% kosten

Na de boeking ontvang je een bevestiging van de aanbieder met betaalinstructies.

- Groepen/jongeren onder de 25 jaar zijn helaas niet toegestaan. - Eén hond is welkom in dit vakantiehuis. Een tweede hond is alleen toegestaan na overleg, tegen een toeslag van 35 euro. - Het is mogelijk om een elektrische fiets op te laden in het schuurtje, maar het opladen van een elektrische auto is niet mogelijk vanwege overbelasting. - Het huren van bedlinnen is verplicht. Zorg zelf voor bedlinnen voor het baby campingbedje. - Handdoeken zijn optioneel te huur voor 9,50 euro per set van twee. Graag minimaal één week voor aankomst doorgeven. - Dit huis is ideaal voor gezinnen of echtparen met een hond, dankzij de afgesloten tuin. We adviseren maximaal 4-5 personen, inclusief 2 volwassenen en 3-4 kinderen. Het huis mag bewoond worden door maximaal 6 personen.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Hoe krijg ik de sleutel van mijn vakantiehuis?
    Wij sturen u ca. 2 weken voor uw aankomst een e-mail met daarin de informatie over de sleuteloverdracht.
  • Wanneer krijg ik de borg terug?
    Wij maken de borg z.s.m. en in ieder geval binnen 2 weken na uw vertrek over op uw bankrekening.
  • Wanneer moet ik mijn reis betalen?
    Indien u meer dan 6 weken voor aankomst boekt, doet u direct na de boeking een aanbetaling van 50%. Het restant betaalt u 6 weken voor aankomst. Indien u binnen 6 weken voor aankomst boekt betaalt u direct het hele bedrag.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]