Vakantiehuis op vakantiepark Zeebad nabij strand

Vakantiehuis
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 16:00 uur en 17:00 uur
Uitchecken
Voor 10:00 uur

U kunt de boeking onder voorwaarden op elk moment voor de aankomstdatum annuleren. Bekijk de annuleringsvoorwaarden van deze aanbieder hieronder bij de Algemene Voorwaarden.

De aanbetaling bedraagt minimaal 30 % van de reissom, en de volledige premie van de eventuele reis- of annuleringsverzekering. De aanbetaling is onmiddellijk verschuldigd na ontvangst van de boekingsbevestiging. De boeking is pas definitief nadat de aanbetaling door Belvilla is ontvangen. De betaling van het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor vertrek door Belvilla te zijn ontvangen. Bij boekingen die korter dan 6 weken voor vertrek worden gemaakt, dient de gehele reissom direct te worden betaald. Betaling per bankoverschrijving wordt in dit geval niet meer geaccepteerd.

- Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 22 jaar zijn niet toegestaan. - Tevens wordt bij groepen anders dan samen reizende personen in gezinsverband een extra borg van 50 p.p. verlangd. - In het voor- en na seizoen zijn niet alle parkfaciliteiten te allen tijde geopend. - Op dit moment wordt het laatste deel van Zeebad gebouwd, aan de zuidkant om precies te zijn. Het kan gebeuren dat de werkzaamheden of aangepaste routing op het park soms voor wat overlast zorgen. Het park doet er alles aan dit voor alle gasten tot een minimum te beperken. - U kunt een kinderbed+kinderstoel huren voor 7.95 per verblijf. Indien een langer als een week verblijft, worden deze kosten dubbel berekend. - Graag willen wij u erop attenderen dat een kinderbedje niet past in de slaapkamers. Wanneer u deze meebrengt, kunt u deze plaatsen in de woonkamer. - Het is voor bedrijven niet toegestaan om boekingen te maken voor werknemers die met een ander doel dan recreatie op het park verblijven. - Graag willen wij je er op attenderen dat in de periode 7 november 2022 tot 9 januari 2023 de Koos Kids Club gesloten is en er geen recreatieprogramma zal zijn. - In verband met onderhoudswerkzaamheden is het zwembad gesloten vanaf maandag 22 november tot en met vrijdag 26 november. - De woning kan qua inrichting enigszins afwijken van de getoonde foto's, het comfortniveau is echter zoals beschreven - U ontvangt per e-mail een kostenoverzicht van het park voor de bijkomende kosten/kosten ter plaatse. U dient deze rekening voor aankomst te voldoen. Dit bespaart u onnodig lang wachten bij het inchecken en dus kunt u direct aan uw vakantie beginnen - Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan - Deze woning is uitsluitend boekbaar voor toeristische doeleinden - Huisdieren zijn altijd op aanvraag en met verplichte eindschoonmaak - Volgens de richtlijnen van de overheid worden er diverse extra maatregelen genomen op de vakantieparken. Hiermee beschermt men uw goede gezondheid en veiligheid. Op vakantieparken waar faciliteiten als animatie, kidsclub, zwembad, wellness en restaurants aanwezig zijn,kunnen aangepaste openingstijden en regels van toepassing zijn. Ook kunnen deze faciliteiten nog gesloten blijven. Zodra het volgens de adviezen van de overheid mogelijk is, worden de faciliteiten weer geopend. - Houd er rekening mee dat in de meeste landen en/of regio’s COVID-19 maatregelen van kracht zijn. Wij adviseren u hiermee rekening te houden bij het boeken van uw vakantiehuis, aangezien een wijziging in de restricties in het algemeen geen geldige reden kan zijn om de boeking kosteloos te annuleren. Deze accommodatie ligt op een vakantiepark. Er zijn meerdere accommodaties binnen dit type aanwezig. Wenst u meerdere accommodaties voor dezelfde periode te boeken? Neemt u dan contact met ons op via de chat

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Zijn huisdieren toegestaan?
    Huisdieren zijn op aanvraag toegestaan en pas na bevestiging vanuit Roompot definitief.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]