a. bij annulering vanaf moment van boeken tot 3 maanden voor de aankomstdatum; 15% van de overeengekomen prijs b. bij annulering binnen 3 tot 2 maanden voor de aankomstdatum: 50% van de huursom; c.. bij annulering binnen 2 tot 1 maand voor de aankomstdatum; 75% van de huursom; d. bij annulering binnen 1 maand voor de aankomstdatum: 90% van de huursom; d. bij annulering op de dag van aankomst of later: 100% kosten

Na de boeking ontvang je een bevestiging van de aanbieder met betaalinstructies.

 • Inchecken
  Tussen 16:00 uur en 18:00 uur
 • Uitchecken
  Voor 10:00 uur

Groepen/jongeren, jonger dan 25 jaar niet toegestaan Huisdieren niet toegestaan Huur van bedlinnen is optioneel. Neemt u voor het campingbedje svp zelf bedlinnen mee. Indien u zelf linnen meeneemt: Maat matras 2-persoonsbed is 160x200, maat bedbank in de woonkamer; 2 matrassen van 90x200, 4 x eenpersoons dekbedden Huren van handdoeken is optioneel. S.v.p. beide minimaal 1 week voor aankomst doorgeven.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Wanneer moet ik mijn reis betalen?
  Indien u meer dan 6 weken voor aankomst boekt, doet u direct na de boeking een aanbetaling van 50%. Het restant betaalt u 6 weken voor aankomst. Indien u binnen 6 weken voor aankomst boekt betaalt u direct het hele bedrag.
 • Hoe krijg ik de sleutel van mijn vakantiehuis?
  Wij sturen u ca. 2 weken voor uw aankomst een e-mail met daarin de informatie over de sleuteloverdracht.
 • Wanneer krijg ik de borg terug?
  Wij maken de borg z.s.m. en in ieder geval binnen 2 weken na uw vertrek over op uw bankrekening.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]