Vakantiehuizen Landwinkel Oude Stoof

Vakantiehuis
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 21:00 uur
Uitchecken
Voor 11:00 uur

De Boekings- en annuleringsvoorwaarden van AllYourz zijn van toepassing: De Consument is bij Annulering een vergoeding verschuldigd aan de Ondernemer, welke vergoeding gelijk is aan: a. 10% van de Prijs bij Annulering binnen twee maanden voor aankomst; b. 50% van de Prijs bij Annulering binnen een maand voor aankomst; c. 75% van de Prijs bij Annulering binnen twee weken voor aankomst; d. 100% van de Prijs bij Annulering binnen 24 uur vóór de dag van aankomst of bij no-show op de dag van aankomst.

Na het boeken ontvang je van de verhuurder een bevestiging met betaalinstructies. De reservering is definitief na volledige betaling van het bedrag.

Welkom in ons vakantieverblijf. Wij wensen u een prettig verblijf toe! Hieronder enkele regels en aandachtspunten: - Aankomst is mogelijk vanaf 15 uur - Graag stapvoets rijden op het erf en over de minicamping; parkeerplaats in overleg met de eigenaren - Gebruik het sanitair en andere voorzieningen netjes en schoon. Werp geen damesverband of incontinentiemateriaal in het toilet. Het afvalbakje is hiervoor bedoeld. - Graag afval scheiden in de daarvoor bestemde afvalcontainers (plastic + pmd, groen, glas en rest) - Honden of andere huisdieren zijn niet toegestaan in de vakantieverblijven - Roken is verboden de vakantieverblijven - BBQ is toegestaan op de daarvoor aangeduide plaats - Vuurkorf of open vuur is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming van de eigenaren op de dan aangeduide plaats - In de boomgaard mag gewandeld worden over alle paden en rijbanen. Het is echter niet toegestaan de rijen overdwars te doorkruisen. Dit omdat de vruchten er makkelijk afvallen. Laat geen afval achter in de boomgaard. - De waterslang mag gebruikt worden om water te tappen. Het is niet toegestaan de auto te wassen - De wifi-code vindt u ter plaatse in het vakantieverblijf - Tussen 23 uur en 7 uur nemen we allemaal stilte/rusttijd in acht - Op de datum van vertrek dient u het vakantieverblijf voor 10 uur te verlaten. Laat u het opgeruimd achter? - Bezoek is altijd gezellig, maar ze dienen zich vooraf even melden. Overnachting bezoekers: op aanvraag. - Voor uw en onze veiligheid is het nadrukkelijk verboden de bedrijfsgebouwen, -middelen en -machines te betreden zonder toestemming van de eigenaren. - De eigenaren zijn niet aansprakelijk voor schade, diefstal, beschadiging of vermissing van eigendommen van gasten en hun bezoekers, noch voor ongevallen die gasten of bezoekers overkomen. Hartelijke groeten, Jos en Caroline van Assche

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Als ik ontbijt boek, is dit dan elke dag van de week?
    Nee hoor, hoeft niet. Het ontbijt is per dag te boeken. Overigens is het goed om te weten dat er elke dag variatie is in het ontbijt. Dus nooit twee dagen na elkaar identiek hetzelfde.
  • Zijn er leuke fiets- en wandelroutes?
    De minicamping ligt aan het bekende fiets- en wandelknooppuntensysteem. Routekaarten zijn verkrijgbaar in de Landwinkel.
  • Welke producten zijn verkrijgbaar in Landwinkel Oude Stoof?
    De producten van Landwinkel Oude Stoof: ontbijtpakketten, lunchpaketten, BBQ-pakketen en borrelplanken. Eventueel met bezorgservice bij de vakantieverblijven. appels, peren, pruimen en kersen uit eigen boomgaard alle soorten fruit en verse seizoensgroenten ambachtelijke streekproducten scharrelvlees, boerenzuivel, ijs en kaas typisch Zeeuwse producten delicatessen van Landwinkel Kortom, bijna alles!

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]