Bij annulering betaalt de recreant een vergoeding aan de ondernemer. Deze bedraagt: - bij annulering meer dan drie maanden voor de ingangsdatum, 15% van de overeengekomen prijs; - bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs; - bij annulering binnen twee tot één maand voor de ingangsdatum, 75% van de overeengekomen prijs; - bij annulering binnen één maand voor de ingangsdatum, 90% van de overeengekomen prijs; - bij annulering op de dag van de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs.

Aanbetaling van 50% binnen 14 dagen na datum van reserveren.Het restbedrag en eventuele borg tot 28 dagen voor aankomst. Bij reserveringen met een aankomstdatum binnen 28 dagen na de dag van reserveren; totaalbedrag tot 14 dagen voor aankomst. Lastminute reserveringen; totaalbedrag bij aankomst.

 • Inchecken
  Tussen 15:00 uur en 17:00 uur
 • Uitchecken
  Voor 10:00 uur

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

 • Is het toegestaan om te barbecueën?
  Barbecueën is toegestaan, mits je de veiligheidseisen in acht neemt. Open vuur is hierbij niet toegestaan.
 • Is er een supermarkt op het park?
  Kleine boodschappen en verse broodjes etc. kun je kopen in de snackbar. Voor de andere boodschappen kun je terecht bij de supermarkt op Camping Valkenisse. Er zijn verder diverse grote supermarkten in de buurt.
 • Verhuren jullie ook fietsen?
  Wij verhuren ook fietsen. Deze zijn voor aankomst te reserveren, maar kunnen ook nog ter plaatse geregeld worden.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]