Zoet & Slaap

Hotel
Check-in & check-out info
Inchecken
Tussen 15:00 uur en 17:30 uur
Uitchecken
Voor 10:30 uur

Wanneer een reservering voor logies, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen bedragen de annuleringskosten van die reservering het volgende percentage van de voor die reservering geldende reserveringswaarde. Bij annulering: meer dan 1 maand voor de ingangsdatum 0% meer dan 14 dagen tot en met 1 maand voor de ingangsdatum 15% meer dan 7 dagen tot en met 14 dagen voor de ingangsdatum 35% meer dan 3 dagen tot en met 7 dagen voor de ingangsdatum 60% meer dan 24 uur tot en met 3 dagen voor de ingangsdatum 85% 24 uur of minder voor de ingangsdatum 100%

Na het boeken ontvang je van Zoet & Slaap een extra bevestiging met daarop ook de betaalinstructies.

We hebben de veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

  • Ik kom zonder kinderen kan dit?
    Natuurlijk ben je meer dan welkom om te genieten van onze mooie kamers. Het hotel is kindgericht en zullen er kinderen in het hotel, café en de tuin zijn. Houdt hier vooral rekening mee.
  • Hoeveel personen kunnen er op een kamer?
    Hotel Zoet & Slaap beschikt over 3 tweepersoonskamers en 3 familiekamers. De tweepersoonskamers beschikken over een 2 persoons boxspring. Deze zijn geschikt voor 2 volwassenen, of combinatie van ouder en kind. Wanneer u met een baby tot 2 jaar reist is het mogelijk om een campingbadje te plaatsen. De familiekamers zijn verschillend van formaat, waar we uit gaan van 2 volwassenen en 2 kinderen. Ouderkamer 't Huisje' heeft gescheiden slaapkamers met een tussendeur welke alleen toegankelijk is vanuit de hoofdslaapkamer.
  • Zijn de prijzen inclusief ontbijt?
    De genoemde kamerprijzen zijn exclusief ontbijt. Je kunt dagelijks genieten van een overheerlijk ontbijt tussen 07:30u en 10:00u. De voorkeuren voor je ontbijt kun je 's avonds kenbaar maken via de deurhanger welke je ontvangt bij aankomst op uw kamer. Verblijf je meerdere nachten, dan krijg je elke dag een nieuwe deurhanger op je kamer. Het is niet mogelijk het ontbijt op de kamer te nuttigen.

Wij verzoeken u vriendelijk de algemene voorwaarden zorgvuldig door te lezen.

Download de voorwaarden [PDF]