B&B Het Verborgen Geluk

Social Media Winacties

Doe je mee met onze winacties? Houd de social media van allyourz goed in de gaten en wie weet win je een leuke overnachting in Zeeland.

Actievoorwaarden allyourz | Social Media Winacties 

Hieronder vind je de actievoorwaarden die gelden voor alle social media winacties van allyourz. Deze winactie is in samenwerking met B&B Het Verborgen Geluk. De prijs is een overnachting voor 2 personen exclusief ontbijt. De actie loopt van 2 maart tot en met 9 maart 2023. De winnaar wordt bekendgemaakt op vrijdag 10 maart 2023. De prijs is te boeken door de winnaar bij B&B Het Verborgen Geluk met een verblijf in een van de classic kamers op basis van beschikbaarheid van de B&B. Het ontbijt is extra bij te boeken.

Hieronder de verdere uitwerking van de actievoorwaarden die toepasbaar zijn op deze social media winactie: 

1. Social media winacties worden uitgeschreven door allyourz, kantoorhoudende te Middelburg. Op social media winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing als hiernaar wordt verwezen in de social media post.

2. Deelname aan acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je een reactie achterlaat onder de social media post waarin de winactie wordt vermeld. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.

3. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de social media winactie.

4. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven.

5. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie in de social media post.

6. Voor deelname  moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar.

7. De trekking van de winnaar geschiedt door allyourz op basis van creativiteit en originaliteit.

8. Winnaars worden op aangegeven datum bekend gemaakt door middel van een reactie op de social media post met de beschrijving van de actie. Winnaars dienen binnen 7 dagen na bekendmaking een privébericht via het betreffende social media kanaal te sturen met de gevraagde gegevens.

9. Allyourz kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de social media winactie wijzigen of aanpassen tenzij dit ten nadele van de deelnemers is.

10. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

11. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

12. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal allyourz hiervoor zorg dragen.

13. Medewerkers van allyourz zijn uitgesloten van deelname.

14. Er kan gereserveerd worden bij de accommodatie op basis van beschikbaarheid.

15. De persoonsgegevens die in het kader van social media winacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door allyourz voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden. Hierop is onze privacyverklaring van toepassing: /privacyverklaring

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door allyourz.

17. Allyourz handelt met haar social media winacties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met onze helpdesk via helpdesk@allyourz.nl onder vermelding van je naam en je adres.