Cristo Mondragon Zierikzee ©

ZeelandEet is nu allyourz

ZeelandEet.nl is onderdeel van allyourz

Het platform met het grootste aanbod aan restaurants in Zeeland is onderdeel geworden van allyourz. Hiermee wordt het voor mensen nog makkelijker om het maximale uit hun vrije tijd in Zeeland te halen, want uit eten gaan, afhalen en bestellen is fijn voor bezoekers en inwoners.

Culinair staat Zeeland aan de top in Nederland. Er zijn niet alleen 12 Michelinsterren verdeeld over 8 restaurants, maar bovendien zijn de lokale producten zoals zeekraal, lamsoor, mosselen en oesters uiteraard uniek. Los van de sterren zijn er nog veel meer goede en fijne restaurants, strandpaviljoens, lunchzaken enzovoort.

Cristo Zierikzee ©

De kracht van samenwerken

ZeelandEet bevat inmiddels informatie over meer dan 350 restaurants in Zeeland. Door dit samen te voegen met allyourz zorgen wij ervoor dat het aanbod nog beter zichtbaar en vindbaar wordt voor verblijfstoeristen, dagtoeristen en inwoners. Op dit moment zijn allyourz en ZeelandEet twee losse platforms, maar binnenkort worden ze geïntegreerd tot één geheel.

De basis vermelding is en blijft gratis, maar er komt ook een betaalde premium versie met extra services en diensten. Denk bijvoorbeeld aan Aanbevelingen door accommodatie-houders. Iedereen die een hotel, B&B, vakantiehuis of vakantiepark aanbiedt op allyourz heeft straks de optie om restaurants (en activiteiten, winkels, musea, etc) aan te bevelen aan hun gasten. De gasten zelf kunnen voorafgaand of tijdens hun bezoek Restaurants toevoegen aan hun favorieten zodat ze helemaal voorbereid in Zeeland arriveren en al weten waar ze heerlijk kunnen eten.

Waardevolle marketing tegen lage kosten

Veel ondernemers in Zeeland worstelen met Google. Het is vaak best moeilijk of duur om goed naar boven te komen en gevonden te worden. En bovenal hoe kan een bezoeker zoeken naar iets waarvan hij of zij niet weet dat het bestaat? 

Met allyourz bieden we al het goede van Zeeland op een presenteerblaadje, dus vanaf nu ook restaurants en andere eetgelegenheden. Door de structuur van het platform navigeren bezoekers zelf aan de hand van Bestemming (dorp of stad in combinatie met een straal in Kilometers) en Thema (bijvoorbeeld Kinderen, Sport óf Culinair).

Na de integratie van ZeelandEet en allyourz wordt het aanbod aan eet- en drinkgelegenheden zichtbaar en vindbaar op allyourz.nl via:

  • Zoekmachine

  • Kaart en Filter

  • Directory Search (Bestemming, Type en Openingstijden)

  • Redactionele artikelen (optioneel)

Reserveringssysteem

Voor de Premium accounts komt allyourz binnenkort bovendien met een reserveringssysteem. Indien je al een reserveringssysteem gebruikt dan bieden we Premium accounts de mogelijkheid om je eigen reserveringssysteem binnen allyourz te gebruiken, dit is wel afhankelijk van het type oplossing dat je gebruikt. Niet alle oplossingen zijn geschikt om buiten je eigen website te gebruiken, maar de meeste wel. 

contact-met-allyourz

Blijf op de hoogte

allyourz is er voor alle ondernemers in Zeeland. Meld je aan voor onze updates en geef aan waarover wij je op de hoogte mogen houden.

Kunnen we je nog ergens mee helpen?

Samenwerken met allyourz

Heb je vragen over allyourz in het algemeen of wil je graag met ons samenwerken, laat het ons dan weten.

Stuur een mail naar partners@allyourz.nl of app ons:

Stuur ons een app

Partners

Op dit moment zijn allyourz en ZeelandEet nog twee losse platforms. Binnenkort worden ze geïntegreerd tot één geheel.

Mail ons indien je hierover meer wil weten.

Mail ons jouw gegevens