Alllyourz Community

Kortingsactie KHN leden

Zichtbaar en vindbaar voor honderdduizenden bezoekers.

Zeeland op een digitaal presenteerblaadje

Als ondernemer is het een uitdaging om jezelf goed vindbaar te maken in Google en op sociale media. Vaak gaat hier veel tijd en geld in zitten.

Bij allyourz draaien we het daarom om. Wij brengen heel Zeeland op een digitaal presenteerblaadje voor verblijfstoeristen, dagtoeristen en inwoners van onze mooie provincie.

Enkele duizenden Zeeuwse ondernemers gingen je al voor. In 2023 verwachten we ruim 800.000 bezoekers te verwelkomen uit Nederland, België en Duitsland.

De voordelen op een rij

Met een pagina op allyourz kom je eenvoudig in het vizier van de vele bezoekers van het allyourz platform. We brengen jouw café, restaurant of ijssalon op verschillende manieren onder de aandacht:

Met een pagina op allyourz krijgen bezoekers snel een indruk van jouw zaak. Vergelijk het met huizen bekijken op Funda, dat werkt omdat alle huizen op eenzelfde manier worden weergegeven en een gebruiker niet allerlei individuele websites af moet gaan. Bekijk hier bijvoorbeeld de pagina van restaurant Zeeuwse Streken in Middelburg met Formitable integratie.

Cas - Zeeuwse Streken

Kies het account dat bij jouw bedrijfsactiviteit(en) past

KHN Leden die zich voor 31 december 2023 aanmelden ontvangen 35% korting in het eerste jaar op een Premium of Pro Pagina en 25% korting in 2025.

Heb je hulp nodig? Mail ons

Met allyourz is er een platform voor vakantie en vrije tijd in Zeeland waar je niet alleen alles kan vinden wat Zeeland zo mooi maakt, maar waar je ook steeds meer dingen direct kan regelen. 

Verhuur je ook een of meerdere accommodaties? Lees dan hier hoe je deze via allyourz kunt verhuren.

Onboarden | allyourz

Meld jouw bedrijf aan

Meld je hieronder aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.