Borrelen in Goes
Loes van Bree - allyourz
Loes
allyourz redactie
3 min leestijd

5x borrelen in Goes

Een lekker wijntje, alcoholvrije cocktail en een goede borrelplank. Een middag of avond borrelen buiten de deur is altijd een goed idee. Wij zetten de leukste plekken om een drankje te doen in Goes voor je op een rij.

1. 32 Eten | Drinken

32 Eten & Drinken is een van onze favorieten als het aankomt op borrelen in Goes. Alles klopt hier: de industriële en sfeervolle inrichting, de gastvrije bediening, de uitgebreide drankkaart en natuurlijk de borrelhapjes. Bestel zeker de ‘huisborrelplank’ als je niet kan kiezen tussen al het smakelijke fingerfood dat op de kaart staat. Daar hoort uiteraard een lekker drankje bij. Champagne, wijn, (virgin) cocktails of gin & tonic. Je zou er bijna keuzestress van krijgen.

2. ZAAL bij Katoen

In aanvulling op Hotel & Brasserie Katoen hebben eigenaars Ron en Vivian Diephout een nieuw concept bedacht: ZAAL bij Katoen. Een prachtige plek waar je kunt lunchen, borrelen of dineren en waarbij gerechten deels aan tafel worden bereid. De vele ramen geven het nieuwe restaurant een ruimtelijk karakter. Dé plek voor een borrel. Hier geen ‘standaard’ borrelhapjes op de borrelkaart, maar bijzondere gerechtjes, zoals gefrituurde visreepjes en punt radijsjes. Ook verschillende soorten oesters schitteren op de menukaart.

3. De Brass Goes

De Brass in Goes staat garant voor gezelligheid. Hier word je elke keer weer even vrolijk ontvangen door het personeel. Door het hippe en huiselijke interieur, ervaar je een café gevoel met de kwaliteit van een restaurant. Hier geniet je van een ontspannen borrel met huisgemaakte cocktails, zoals Mojito, een Zeeuwse Gin & Tonic of de (wisselende) Brasscocktail. Natuurlijk vind je er ook wijn en een breed bierassortiment.

De Brass Goes ©

4. Het Postkantoor

Wanneer je Het Postkantoor aan de Grote Markt in Goes binnenstapt, kijk je je ogen uit. Muurschilderingen, planten aan het plafond en verlichte teksten op de muur. Alleen al voor het interieur is deze hippe plek  ideaal om te borrelen. Geniet van fingerfood, zoals nacho’s, bittergarnituur, een kaas- of een borrelplank. Aan keuze voor dranken geen gebrek. Hier kun je echt alles bestellen. Cocktails, mocktails, Gin & Tonic, wijn en ga zo maar door. Ben je een bierliefhebber? Neem dan plaats aan een van de biertafels. Hier tap je je eigen bier. Hoe bijzonder is dat.

Het Postkantoor Goes ©

5. Meneer Nilsson

Hip, warm en huiselijk. Dat is het gevoel dat je krijgt als je Meneer Nilsson in Goes binnenstapt. Je kunt hier lunchen en dineren, maar het is een absolute aanrader om te borrelen. Geniet van een bittergarnituur, nacho’s of stel je eigen borrelplank samen met vlees en vegetarische hapjes. Net waar je zin in hebt. Alleen al voor het uitzicht op de stadshaven van Goes wil je in het voorjaar en de zomer een plekje bemachtigen op het knusse terras. Kijk uit op de boten, terwijl je geniet van een hapje en een drankje met je gezelschap.

Meneer Nilsson Goes ©

Handige informatie Goes

Goes-Slot-Oostende-1

Parkeergarage centrum, de Westwal 35 – 4461 CM Goes.
Parkeerplaats Koepoort, 4461 DC Goes.

Stationspark 26, 4462 AT Goes.

In de bruisende stad Goes is er genoeg te zien en doen. Van winkelen tot dineren bij fijne restaurants. Ontdek Goes bij allyourz.

Al het goede van Zeeland in je mailbox?

Ontvang per mail de leukste overnachten tips, unieke lokale activiteiten en actuele hotspots in heel Zeeland. Schrijf je snel in.

Winter in Zeeland | Nieuwsbrief