Kamperland haven

Appartementen in Kamperland

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Kamperland: 18 beschikbare appartementen gevonden
Bij 9 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Horecavoorziening
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Tip: Er is meer aanbod in de buurt

Appartementen in Kamperland

Een verblijf in een vakantieappartement in Kamperland betekent overnachten vlakbij de Oosterschelde, de Noordzee en het Veerse Meer. Of je nu kiest voor een luxe appartement of een appartement aan het water, in Kamperland beleef je een fijne vakantie met alle gemakken van thuis.

Appartementen aan het water Kamperland

Met zoveel water rondom Kamperland, overnacht je altijd vlakbij het strand of het Veerse Meer. Van een loft met uitzicht over de jachthaven tot een appartement midden in natuurgebied de Schotsman, direct aan het water. In Kamperland vind je gegarandeerd het ideale appartement voor een verblijf aan het water.

Kamperland haven

Luxe appartementen Kamperland

Aan luxe appartementen geen gebrek in Kamperland. Hier vind je penthouses, grote appartementen voor de hele familie en panoramische uitzichten. Hier ben je er echt even helemaal uit. Vanuit je appartement kun je alle kanten uit. Ontdek Kamperland tijdens een verblijf in een luxe appartement.

Activiteiten Kamperland

Wat te doen tijdens je verblijf in Kamperland? Hier vind je zowel actieve als ontspannen uitjes. Voor een actieve dag op het water ga je naar het Veerse Meer. Windsurfen, zeilen, suppen, kanoën en meer. De mogelijkheden zijn eindeloos. De omgeving van Kamperland ontdek je het beste op de fiets of te voet. Kilometerslange fiets- en wandelroutes liggen voor je open.

Restaurants Kamperland

Als je een keer geen zin hebt om te koken in je appartement, dan zijn er genoeg restaurants in Kamperland om uit te kiezen. Wordt het dineren in een voormalige brouwerij bij Restaurant De Brouwerij of lunchen met prachtig uitzicht over de Oosterschelde bij Seafarm? Wat je ook kiest, lekker zijn ze allemaal.