Haven Colijnsplaat

Appartementen in Colijnsplaat

  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Colijnsplaat - 3 appartementen gevonden bij 3 aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Budget (2 pers /nacht)
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Dieren

Appartementen in Colijnsplaat

In een appartement in Colijnsplaat geniet je van een fijne vakantie aan de Oosterschelde. Kies voor een luxe appartement of knusse studio met z’n tweeën of het hele gezin. In Colijnsplaat is het altijd goed toeven. Boek nu een weekend weg of langere vakantie in een vakantie appartement in Colijnsplaat bij allyourz.

Luxe appartementen Colijnsplaat

Tijdens een verblijf in een luxe appartement in Colijnsplaat ervaar je een ontspannen vakantie. Een luxe inrichting, grote bedden en wellness. Hier wil je niet meer weg. Na een overnachting in een luxe appartement ben je weer helemaal opgeladen.

Activiteiten Colijnsplaat

Wat te doen in Colijnsplaat? Wandel naar de Oosterschelde en geniet van het eindeloze uitzicht. De Zeelandbrug is een echte blikvanger. Als je van fietsen houdt, is Colijnsplaat de perfecte uitvalsbasis om Noord-Beveland te ontdekken. Met deze fietsroute van 55 kilometer fiets je het hele eiland rond.

Fietsen Noord-Beveland route

Restaurants Colijnsplaat

Heb je zin om uit eten te gaan? In Colijnsplaat en omgeving vind je genoeg fijne restaurants om te lunchen, borrelen en dineren. Voor een geweldig uitzicht strijk je neer bij Yachtclub Colijnsplaat. Hier kijk je uit op de Oosterschelde en de Zeelandbrug. Op Noord-Beveland vind je veel  restaurants op unieke locaties. Bekijk onze tips.