Wemeldinge Zeeland

Appartementen in Wemeldinge

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Wemeldinge: 0 beschikbare appartementen gevonden
Bij 0 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Bezig met laden

Appartementen Wemeldinge

In een appartement in Wemeldinge geniet je van een vakantie aan de kust. Of je nu kiest voor een appartement direct aan de Oosterschelde of in het centrum van Wemeldinge. Het water is hier altijd dichtbij. Heb je zin om zelf te koken of uit eten te gaan? De keuze is aan jou. In een appartement heb je alle vrijheid met de gemakken van thuis. Boek nu je overnachting in Wemeldinge bij allyourz.

Strand Wemeldinge

Het strandje van Wemeldinge is overzichtelijk en knus. Bij mooi weer kun je hier een duik nemen en je handdoekje neerleggen. Een ideaal strand om naartoe te gaan met kinderen. Maak ook eens een wandeling over de dijk van Wemeldinge. Hier kun je eindeloos turen over Nationaal Park Oosterschelde.

Watersport Wemeldinge

Houd je van watersport? Dan is Wemeldinge dé bestemming voor jou. In de gezellige jachthaven kun je aanmeren als passant. Of ga op zeiltocht met een schipper en beleef een onvergetelijke dag bij Sailforce. Tussen Kattendijke en Wemeldinge vind je een populaire duikstek. Ga het water in en ontdek de onderwaterwereld van de Oosterschelde.