Haven Colijnsplaat

B&B's in Colijnsplaat

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Colijnsplaat: 0 beschikbare kamers gevonden
Bij 0 verschillende B&B's
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

B&B in Colijnsplaat

In een B&B in Colijnsplaat geniet je van een fijne vakantie aan de Oosterschelde. In een Bed & Breakfast word je persoonlijk ontvangen en in de ochtend staat er een vers ontbijt voor je klaar. Boek een weekend weg of langere vakantie in een B&B en ontdek Colijnsplaat.

B&B met hond Colijnsplaat

Op vakantie met je hond? Kies voor een diervriendelijke B&B in Colijnsplaat. Ga op avontuur samen met je viervoeter en ontdek Noord-Beveland. Aan het einde van de dag staat er een bakje water voor je hond klaar in de B&B. Klaar om samen te chillen in je kamer.

Activiteiten Colijnsplaat

Wandelen, fietsen en lekker eten. In Colijnsplaat is er genoeg te zien en te doen. Vanaf de dijk tuur je eindeloos over het water van Nationaal Park Oosterschelde met als blikvanger de Zeelandbrug. Met kinderen is het goed toeven aan de kleine strandjes van Colijnsplaat. Ontdek alle activiteiten in Colijnsplaat.

Colijnsplaat fietsen met kinderen

Omgeving Colijnsplaat

Op Noord-Beveland geniet je van natuur, watersport en wandel- en fietsroutes. Eén ding is zeker: met een ligging aan de Oosterschelde, Noordzee en het Veerse Meer is het water hier altijd dichtbij. Ideaal dus als je van watersport houdt. Colijnsplaat is de perfecte uitvalsbasis voor een actief of ontspannen vakantie. Net waar jij zin in hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos op Noord-Beveland.