Goedereede haven

B&B's in Goedereede

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Goedereede: 0 beschikbare kamers gevonden
Bij 0 verschillende B&B's
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Bezig met laden

Overnachten in een B&B in Goedereede

Een Bed and Breakfast in Goedereede is de ideale plek voor een ontspannen vakantie. In een B&B in dit kleine, Zuid-Hollandse stadje geniet je van alles wat Goedereede te bieden heeft. Geen enkele Bed and Breakfast in Goedereede is hetzelfde. Dat maakt een overnachting steeds weer een unieke ervaring. In een B&B in Goedereede overnacht je in een sfeervolle kamer waar je van alle gemakken bent voorzien. Een eigen badkamer, wifi en airconditioning. En in de ochtend geniet je in een gezellige ontbijtruimte van een uitgebreid ontbijtbuffet met verse streekproducten.

Activiteiten in Goedereede

Een B&B in Goedereede is de perfecte uitvalsbasis voor een wandeling door smalle straatjes, langs de Toren van Goedereede en de molen. Waarschijnlijk een van de meest gefotografeerde plekken in Goedereede is de oude haven. De monumentale panden aan de haven zijn karakteristiek voor deze levendige stek in de stad. Ook zeker een bezoek waard, is de prachtige natuur. Zo kent natuurgebied de Kwade Hoek in Goedereede een afwisselend landschap van uitgestrekte duinen, waterplassen en polder. In dit buitendijkse gebied leven allerlei bijzondere vogels en planten.

De Toren van Goedereede

Restaurants in Goedereede

Hoewel Goedereede niet erg groot is, zijn er wel een aantal restaurants waar je lekker kunt eten. Als je zin hebt om uit eten te gaan, kun je kiezen uit verschillende eetgelegenheden in het centrum. Bij de totstandkoming van de menu’s wordt rekening gehouden met het seizoen. De visserij is lange tijd belangrijk geweest voor Goedereede en voor de regio Goeree-Overflakkee. Niet zo gek dus dat op veel plekken verse visgerechten worden geserveerd. 

Goedereede

Veelgestelde vragen

In Goedereede en omgeving is van alles te beleven. Beklim de Toren van Goedereede en leer alles over de geschiedenis van dit Zuid-Hollandse dorp. Maak de mooiste fietstochten over Goeree-Overflakkee en wandel door uitgestrekte natuurgebieden in de omgeving. Het strand is altijd dichtbij.

Vanuit Goedereede fiets je binnen 10 minuten naar het strand. Goedereede is daarom een ideale bestemming voor een strandvakantie.

Wellicht ook interessant