Jachthaven van Tholen

Campings in Tholen

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Tholen: 0 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 0 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

Campings in Tholen

Op een camping in Tholen geniet je van het buitenleven in Zeeland. Tijdens het kamperen op Tholen overnacht je middenin de natuur en dichtbij het water. Een verblijf op een minicamping, familiecamping of landschapscamping in Tholen staat garant voor een fijne vakantie.

Activiteiten in Tholen

Op de camping in Tholen worden vaak leuke activiteiten georganiseerd, maar ook in de omgeving van Tholen is genoeg te doen. Zeker als je van watersport houdt, kun je hier volop genieten. Met zoveel water in de buurt kun je altijd wel ergens zwemmen, surfen, suppen, duiken of zeilen. Aan watersportactiviteiten geen gebrek in Tholen. Ook als je van fietsen en wandelen houdt, is Tholen een fijne bestemming om te ontdekken. Dankzij kilometers aan fiets- en wandelroutes kun je hier iedere dag actief buiten zijn. Fiets bijvoorbeeld een rondje over het eiland Tholen of ga wadlopen met een gids met een ‘natte laarzentocht’ langs de schorren en slikken van Sint-Annaland. 

Restaurants in Tholen

Wat zijn je plannen voor het diner? Kook je een maaltijd op een gaspitje voor de tent, op het fornuis in de caravan of ga je uit eten in een restaurant? Vanaf de camping in Tholen kun je alle kanten op. Aan de Kaaij kun je kiezen uit verschillende fijne restaurants, zoals JuNa en SAM. Of strijk neer op de Markt bij Eetcafé het Hart van Tholen. Het zijn stuk voor stuk toegankelijke plekken waar je gezellig en lekker uit eten kunt gaan. Marina Beachclub ligt op een toplocatie aan de Oesterdam. Hier geniet je tijdens het eten van een weids uitzicht over het water.   

Bezienswaardigheden in Tholen

Wie Tholen bezoekt, verblijft in een rustige omgeving. Je bent  echt even helemaal weg van alle dagelijkse beslommeringen. Genoeg tijd om eropuit te gaan en de bezienswaardigheden van Tholen te ontdekken. In het centrum van de stad staat het voormalig stadhuis, gebouwd in laatgotische stijl en daarom een plaatje om te zien. De carillonklok in de gevel stamt uit de 15e eeuw en is de oudste van Nederland in zijn soort. Twee andere blikvangers op de oude stadswallen zijn molen ‘De Hoop’ en ‘De Verwachting’.