Wemeldinge Zeeland

Campings in Wemeldinge

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Wemeldinge: 6 beschikbare verblijfsopties gevonden
Bij 1 verschillende campings
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Dieren
Algemene faciliteiten
Horecavoorziening
Gesproken talen
Camping
Thema
Camping Linda
  • Camping
    • 6 pers.
Op Camping Linda boek je een heerlijk onbezorgde vakantie
v.a. prijs/nacht
€ 27,-

Campings Wemeldinge

Als je van watersport houdt in een rustige omgeving, dan is een vakantie op een camping in Wemeldinge een goed idee. Hier overnacht je direct aan de Oosterschelde en in een groene omgeving. Of je nu op zoek bent naar een familiecamping, minicamping of camperplaats. In Wemeldinge vind je altijd een kampeerplek die bij je past. 

Minicamping Wemeldinge

Op een minicamping in Wemeldinge beleef je een ontspannen verblijf. Minicampings zijn klein opgezet, waardoor er een gemoedelijke sfeer heerst. Vaak heb je direct contact met de eigenaren en met je buren. Zet je tent of caravan op tussen de boomgaarden en geniet van de rust om je heen. Ook voor kinderen is het goed toeven op een minicamping in Wemeldinge. Er is geen groot vermaak zoals een animatieteam, maar er is vaak van alles te doen.

Camperplaats Wemeldinge

Wil je met je camper naar Wemeldinge? Geen probleem. Op verschillende campings kun je met je camper terecht. Er is zelfs een speciale camperplaats in Wemeldinge, waar je (tegen betaling) in een groene omgeving en vlak bij het water verblijft. 

Wat te doen in Wemeldinge?

Wemeldinge is de duikhotspot van Zeeland. Ontdek de onderwaterwereld van de Oosterschelde tijdens een duiktocht. Ook met kinderen kun je op zoek gaan naar waterdiertjes bij de getijdenbakken in Wemeldinge. Bij laag water blijft van alles in de bakken liggen, zodat je goed kunt zien wat er allemaal leeft in de Oosterschelde. Tijdens je kampeervakantie hoef je niet ver te zoeken naar fijne restaurants in Wemeldinge. Hier vind je genoeg plekken om te lunchen, borrelen en uit eten te gaan.

Haven in Wemeldinge, Zuid-Beveland