Hotels op Goeree-Overflakkee

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Goeree-Overflakkee: 16 beschikbare hotelkamers gevonden
Bij 1 verschillende hotels
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Beach Resort Punt West
  • Hotel
Beach Resort Punt West, een topbestemming aan de kust van Ouddorp, biedt een luxueuze vakantie-ervaring
v.a. prijs/nacht
€ 90,04

Hotels op Goeree-Overflakkee

Ben je op zoek naar een hotel op Goeree-Overflakkee? Kies voor een hotel aan zee of een diervriendelijk hotel. Hier beleef je gegarandeerd een onvergetelijke vakantie. Van watersporten tot lange wandelingen over het strand. Tijdens je verblijf in een hotel op Goeree-Overflakkee hoef je je geen seconde te vervelen.

Hotels aan zee Goeree-Overflakkee

Op Goeree-Overflakkee is het water altijd dichtbij. Kies een hotel vlakbij de Noordzee of het Grevelingenmeer en geniet van een fijne strandvakantie. Open het raam van je hotelkamer  en adem de frisse zeelucht in. Dat is ultiem ontspannen. Vanuit je hotelkamer sta je binnen enkele minuten op het strand voor een lange strandwandeling of een relaxte stranddag in de zomer.

Diervriendelijke hotels Goeree-Overflakkee

Samen met je hond op vakantie? Op dit eiland vind je genoeg diervriendelijke hotels waar jij en je viervoeter terechtkunnen. Op vakantie met je hond betekent spelen op het strand, wandelen door de duinen en relaxen op de hotelkamer. Hier ervaar je gegarandeerd een avontuurlijk verblijf.

Activiteiten Goeree-Overflakkee

Wat te doen op Goeree-Overflakkee? Hier beleef je een actieve vakantie, maar ook als je van ontspanning houdt, ben je op dit eiland op de juiste plek. Van watersportactiviteiten tot uitgestrekte fietsroutes langs verschillende highlights. Voor iedereen is er genoeg te doen op Goeree-Overflakkee.

Restaurants Goeree-Overflakkee

Tijdens je verblijf in een hotel op Goeree-Overflakkee zijn er genoeg restaurants om uit te kiezen. In de restaurants speelt vooral vis de hoofdrol op de menukaart, maar ook de liefhebber van vlees of vegetarische gerechten komt hier aan zijn trekken. Borrelen doe je bij een van de hippe beachclubs. Proosten op de fijne vakantie met uitzicht op zee. Wat wil je nog meer?

Bezienswaardigheden Goeree-Overflakkee

Op Goeree-Overflakkee vind je verschillende bezienswaardigheden die je zeker op je to-do lijst moet zetten als je dit schiereiland bezoekt. De vuurtoren in Ouddorp en de Toren van Goedereede zijn er twee van. Beide prachtig om te zien en zeker een fotomoment waard. Ben je een dierenvriend? Bezoek dan zeehondenopvang A Seal in Stellendam. Hier worden zeehonden opgevangen en verzorgd. Een leuk, educatief uitje voor jong en oud.