Yerseke haven

Hotels in Yerseke

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Yerseke: 0 beschikbare hotelkamers gevonden
Bij 0 verschillende hotels
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Type verblijf
Bezig met laden

Hotels in Yerseke

In de omgeving van Yerseke vind je verschillende hotels. Overnacht aan het water in Wemeldinge of boek een hotel in het centrum van Goes. Waar je ook voor kiest, Yerseke is altijd dichtbij. Dit vissersdorp is dé bestemming voor jou als je van oesters, mosselen en andere schaal- en schelpdieren houdt. Ontdek het tijdens een verblijf in een hotel.

Activiteiten Yerseke

Wat te doen in Yerseke? Boek een rondleiding als je meer wil weten over de oester- en mosselkweek. Een gids neemt je mee over de ‘rauwe’ Oesterputten en langs de jachthaven. Sluit af bij een van de restaurants aan de Oesterputten en geniet van heerlijke oesters of een kleurrijke Fruits de mer.

Oesterputten Yerseke

Bezienswaardigheden Yerseke

Een rondvaart over de Oosterschelde mag niet ontbreken op je to-do-lijst als je verblijft in Yerseke. Leer alles over dit prachtige Nationale Park en let goed op, want misschien spot je wel zeehonden. Voor een wandeling door de natuur ga je naar Yerseke Moer. Tussen 15 juli en 15 oktober kun je hier een wandelroute dwars door het natte grasland volgen. Om je voeten droog te houden, is het een goed idee om regenlaarzen of waterdichte wandelschoenen aan te trekken.

Yerseke Moer