Wemeldinge Zeeland

Hotels in Wemeldinge

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Wemeldinge: 5 beschikbare hotelkamers gevonden
Bij 1 verschillende hotels
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Hotel Brasserie Smits
  • Hotel
    • 2 pers.
Slapen in Wemeldinge
v.a. prijs/nacht
€ 101,-

Overnachten in een hotel in Wemeldinge

Zoek je een hotel in Wemeldinge? Dan kun je kiezen uit verschillende accommodaties. Een hotelovernachting in Wemeldinge staat garant voor een ontspannen weekendje weg of een langer verblijf. Verblijf bijvoorbeeld in Hotel Smits in Wemeldinge. Dit dorp aan de Oosterschelde is niet alleen een fijne bestemming voor een hotelverblijf. Als je graag de omgeving verkent, zijn er meer dan genoeg activiteiten en bezienswaardigheden die je kunt combineren met een overnachting in Wemeldinge.

Wat te doen in Wemeldinge?

Wemeldinge staat bekend om de watersport. In de jachthaven van Wemeldinge is altijd veel bedrijvigheid. Neem bijvoorbeeld plaats aan dek van een (eigen) jacht en laat je meevoeren over het water. Duikliefhebbers vinden hier een populaire duiklocatie langs de dijk tussen Wemeldinge en Kattendijke. Duik in de Oosterschelde en ontdek wat er zich onder water afspeelt. De vele fiets- en wandelroutes onthullen de schoonheid van de omgeving. Op een zonnige dag is het kleine strandje aan de Promenade van Wemeldinge een fijn toevluchtsoord.

Haven in Wemeldinge, Zuid-Beveland

Restaurants in Wemeldinge

Proef de lokale keuken in de diverse restaurants in Wemeldinge. In Wemeldinge zijn fantastische restaurants in overvloed. Heb je zin in verse vis en heerlijke zeevruchten bereid met lokale producten, dan zit je hier goed. Maar houd je van gerechten met bijvoorbeeld een Oosters tintje, dan zal Wemeldinge je niet teleurstellen.