Terneuzen overnachten

Vakantiehuizen in Terneuzen

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Terneuzen: 3 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 1 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Kindvriendelijk
Ontspanning
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Horecavoorziening
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Historisch Vissershuisje Oud-Terneuzen
  • Vakantiehuis
    • 3 pers.
    • 1 slaapk.
    • 50 m2
Vakantiewoning in het historische centrum van Terneuzen
v.a. prijs/nacht
€ 165,-

Vakantiehuizen Terneuzen

Beleef een fijne vakantie in een vakantiehuis in Terneuzen. Vanuit hier ontdek je deze stoere havenstad het beste. Kies je voor een luxe vakantiehuis of een knusse studio? In en rondom Terneuzen vind je een ruim aanbod aan vakantiehuizen. Boek nu je vakantie of weekend weg in een vakantiehuisje in Terneuzen bij allyourz.

Activiteiten in Terneuzen

Wat te doen tijdens een verblijf in Terneuzen? Maak een stadswandeling door Oud Terneuzen en ontdek smalle straatjes en karakteristieke panden. Vanaf de  Scheldeboulevard kun je heel ver kijken en heb je een prachtig uitzicht over de Westerschelde. In het centrum van Terneuzen vind je een divers aanbod aan winkels en buiten het stadscentrum vind je verschillende meubelwinkels waar je je uren kunt vermaken. Als je zin hebt in een actief uitstapje, dan is een bezoek aan de Snowworld Terneuzen een goed idee. In de grote skihal waan je je in wintersportsfeer. Voor een paar uur of de hele dag.

Snowworld Terneuzen Zeeland ©

Restaurants in Terneuzen

Tijdens je verblijf in een vakantiehuis kun je uitgebreid koken of lekker uit eten gaan in een van de fijne restaurants in Terneuzen. Strijk neer bij Brasserie Westbeer voor verse vis en een fenomenaal uitzicht over de Westerschelde. In het centrum vind je Grand café de Graanbeurs. Hier kun je terecht voor een goede kop koffie met huisgemaakt gebak, maar ook voor een snelle lunch, een uitgebreid diner of een borrel.

Bezienswaardigheden in Terneuzen

Tijdens een wandeling over de Scheldeboulevard loop je langs verschillende kunstwerken. In de zomermaanden kun je extra veel kunst bewonderen op deze plek tijdens de jaarlijkse Kunstroute. Terneuzen is onlosmakelijk verbonden met het water en dat zie je bijvoorbeeld ook terug bij het Portaal van Vlaanderen. Tijdens een rondvaart of een rondleiding leer je  alles over de werking van het sluizencomplex, de scheepvaart en de havens in het kanaal van Gent naar Terneuzen. Een leuk uitstapje voor het hele gezin.