Sluis stad

Vakantiehuizen in Sluis

Regel nog meer in Zeeland
Regel nog meer in Zeeland
  • Grootste aanbod
  • Laagste prijs
  • Lokaal platform
Sluis: 9 beschikbare vakantiehuizen gevonden
Bij 1 verschillende aanbieders
Vind je perfecte plek door filters toe te passen
Je gekozen filters
Budget (2 pers /nacht)
€ 0,-
€ 1.000,-
Type verblijf
Ligging
Gezelschap
Speciale Interesses
Kindvriendelijk
Ontspanning
Uitzicht
Parkeren
Verblijfsfaciliteiten
Dieren
Algemene faciliteiten
Beleid
Horecavoorziening
Toegankelijkheid
Witgoed
Stijl
Gesproken talen
Sanitair
Thema
Hoeve Oude Tol
  • Vakantiehuis
Vakantie in alle rust, vlakbij de Zeeuwse kust tussen het grensdorpje Sluis en het strand van Cadzand
v.a. prijs/nacht
€ 115,50

Vakantiehuizen in Sluis

Ben je op zoek naar een vakantiehuis (in de omgeving van) Sluis? Boek een vakantiehuis net buiten de stad. Vind een huisje in een landelijke omgeving en beleef de natuur in Zeeuws-Vlaanderen. Met de stad Sluis om de hoek, is er genoeg te zien en doen tijdens een vakantie of weekend weg in een vakantiehuis. 

Vakantiehuizen in Sluis

Familiehuizen Sluis

Ben je van plan een  familieweekend te organiseren? In de omgeving van Sluis zijn veel  grote vakantiehuizen waar je met de hele familie kunt verblijven. Hier overnacht je in alle rust, vlakbij Sluis, maar ook in de buurt van het strand. De ideale bestemming voor jou en je familie. Boek nu een familiehuis in de omgeving van Sluis bij allyourz.

Activiteiten Sluis

Wat te doen in Sluis? Sluis ademt één en al gezelligheid. Struin door de winkelstraten, maak een wandeling over de stadswallen en doe je tegoed aan lekkernijen bij een van de vele restaurants. Voor een (te) gekke beleving ga je naar Museum Bizarium (tijdelijk gesloten). Dit museum is enkele maanden per jaar geopend en barst van de grappige, wetenschappelijke uitvindingen. Van een vliegfiets tot een haargroeihelm. Je kijkt je ogen uit. Een leuk uitje voor de hele familie.

Restaurants Sluis

Als je geen zin hebt om te koken in je vakantiehuis, dan zijn er in Sluis genoeg restaurants om uit te kiezen. Op de Groote Markt en aan de Kaai vind je veel gezellige restaurants. Hier kun je terecht voor een borrel, lunch en diner en ervaar je het bourgondische leven.

De Eetboetiek Sluis